Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Tigerclaw

  veterán

  Az egyik probléma ezzel az, hogy ezt már sokszor megtanította nekünk, csak pár generáció után elvész az ilyen tudás, tapasztalat vagy épp a félelem. Lassan nem lesz olyan aki első kézből tudná átadni a világháború borzalmait, a történelem meg unalmas, mert unalmassá teszik. Egy idő után aztán a történelmet is átírják a kormányok valamilyen rövidtávú céljuk miatt. Sőt ma épp ugye az tapasztaljuk, hogy ami 5 másodperce a szemed előtt történt az már fake news, mert az ország vezetője azt mondja. Már a korábbi generációknak is sajnos megfoghatatlanná valamilyen nagyon régen történt dologgá váltak a világháborús filmek. Fekete fehér felvételek, fotók...mintha nem is itt történt volna hanem egy alternatív valóságban ezer éve, vagyis nincs semmilyen kötődésünk felé. Business as usual.

  Ja meg persze ma a pénz már mindent felülír. A gazdaság nem állhat le, mert a pénz ural mindent. Szinte a levegő és víz szintjére lépett már a pénz. Nem lehet létezni nélküle és persze mivel a pénz dönt, a pénz világa marad. Már korábban is megmondták, hogy világháború, járvány vagy globális természeti csapás kell ahhoz, hogy az emberek világában változzon bármi is. Nem ideális ha az uralkodó faj nem elég intelligens, mert nincs senki aki nemet mondjon neki. Mintha csupa gyerekek lennék felügyelő felnőttek nélkül.

  Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

 • bkercso

  veterán

  LOGOUT blog

  Gyorsabban is fejlődünk lassan, mint ahogy tanulni tudunk globálisan.
  Már van gyorsteszt és kísérleti vakcina is, rekord idő alatt, csak hát ugye nem veszik komolyan sokat a kijárási, tesztelési kötelezettséget stb. Doki külföldről bemegy műteni, karantén és teszt nélkül. Londoni metró dugig van stb.

  Aztán ott van a kapkodás: britek bevezették a kijárási tillmat és ezzel együtt leálltak a repülőáratok. Gratula! :C

  [ Szerkesztve ]

  Shure WONDOM végfok 2x50W ELADÓ: https://hardverapro.hu/apro/shure_wondom_tuning_kivitel_top_d-osztaly/hsz_1-50.html

Hozzászólok Aktív témák