Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • simonzé

  addikt

  Viva La Linux!
  Az én kedvencem nem az ubuntu, hanem a rá épülő disztribúciók jönnek be igazán. Ja, szerintem az Ubuntu fogja megf*ngatni a Windowsot, mert pl a Vista nem sikerült jól, az Ubuntu viszont jön fel mint a talajvíz. Aki nem akar a PC-jén játszani, annak a Linux a megoldás minden szempontból.

  I don't fit in. I fit out.

 • Dark Archon

  addikt

  "a Linux felhasználói felületei a professzionális felhasználók számára megfelelőbbek, mint bármelyik másik operációs rendszeréi" <-- tipikus hülye francia :D Az irodai alkalmazások mióta számítanak professzionálisnak? Szerintem az valahol ott kezdődik, hogy C++, CAD, grafikai szoftverek (Maya, 3DStudio és társai)...

  simonzé: a játékon kívül még annak meg kell feleljen, aki nem akar professzionálisan dolgozni. Én pl. AutoCAD-del, Inventorral dolgozom, kitörölhetném az Ubuntuval. De irodai felhasználásra (amit korántsem neveznék professzionálisnak) teljesen megfelel. Más kérdés, hogy az ilyen gyökérségeket, minthogy parancssorból kelljen internetkapcsolatot létesíteni (miből állna a menübe betenni egy ikont, ami futtatja a pppoeconf-t?) vagy internetet megosztani, már elfelejthetnék 2008-ban. Egy normális videóvágó progit sem találtam még Ubuntura, olyat tudsz mondani? Ami mondjuk VirtualDUB szintű, ill. Nero-féle DVD menüzés és írás...

  [ Szerkesztve ]

  Dark Archon | i5-8600 - RTX 2060 - 16Gb - Windows 10 x64 | BF4: DarkArchonHUN

 • dabadab

  titán

  "Az irodai alkalmazások mióta számítanak professzionálisnak?"

  Mondjuk azota, hogy napi nyolc oraban, fizetesert hasznaljak oket?... Ugyanis a professzionalis kb ezt jelenti es az idezetben is ilyen ertelemben szerepel (vagyis, hogy mennyire felhasznalobarat a felulet az olyan felhasznalok szempontjabol, akik regota gyurjak az adott rendszert).

  Bovebben meg a Linux topikban, de van videovago meg DVD authoring program is Linuxra is, egyszerubb is, meg bonyolultabb is.

  DRM is theft

Hozzászólok Aktív témák