Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Szerintem rengeteg pénzt megspórolhatnak a cégek ezzel a 3D reklámmal.
Mármint úgy értem, ha nem pazarolnak rá erőforrást.
Legalább akkora bukta lesz ez, mint a 3D TV, és pont ugyanazon okokból...
Aki él és nem boldog, az téved!
-
-
kilua
senior tag
A 3Dtv is a 80as években indult, kék piros szemüveggel aztán bukott, 2010ben újra próbálkoztak megint bukott, a VRel is próbálkoztak a 80as években (sztereoszkóp) 90es években (virtual boy) a 10es években a PS VRből fogyott a legtöbb 5 millió, az kb a ps vita harmada (abból kb 16 millió fogyott) ... de majd most jó lesz szerintük?
-
Szerintem a próba-szerencsében hisznek az urak, én egy picit túl nagy volumenűnek érzem ezt a dolgot, de ahogy a mai világ szocializálódik, lehet, hogy lesz rá kereslet, és lesz még egy Musk bácsink.
K̵̡̮̬̱̜͙͓̪̄̓͝N̷̪̄̾̈́Ų̵̢̦͕̟̰͇͉͂̓͜X̸͖̀͛͝Ǩ̸̻̲̯͂͌̓̎̂̔͛͘͝Ṋ̷̛̺̍U̵̢̦͔̼̺͉̦̲̖̙̽̈̌̋͒X̶͕͔̗́̓̉̈́̑̾̾͝͝K̴̨̹̯̞̂̏̎Ņ̷̰̻̙́́͐̂̏̄͛U̷̬̺̘̩̺͙̮̙͌̌̈X̴͇̆˜”*°•.˜”*°• E-L-I-T-E •°*”˜.•°*”˜K̵̡̮̬̱̜͙͓̪̄̓͝N̷̪̄̾̈́Ų̵̢̦͕̟̰͇͉͂̓͜X̸͖̀͛͝Ǩ̸̻̲̯͂͌̓̎̂̔͛͘͝Ṋ̷̛̺̍U̵̢̦͔̼̺͉̦̲̖̙̽̈̌̋͒X̶͕͔̗́̓̉̈́̑̾̾͝͝K̴̨̹̯̞̂̏̎Ņ̷̰̻̙́́͐̂̏̄͛U̷̬̺̘̩̺͙̮̙͌̌̈X̴͇̠͓͉̭͉̆
-
updog
senior tag
Amíg minden gyártó a saját metaverzumát építgeti a saját anyagi hasznáért, semmi értelme az egész koncepciónak (mármint a közösség számára).
Nem olyan rég láttam a Ready player one-t (később, mint hogy zuki kijelentette hogy metaverzum), szóval nem lehet mondani hogy befolyásolta a koncepciómat, de pont valami olyasmit képzelnék el. Ha komolyan gondolnák, az első lépésnek annak kellene lennie szerintem, hogy összehoznak egy OHA-szerű konzorciumot, és közösen fektetik le az alapjait a dolognak. Dehát pontosan tudjuk hogy ez nem fog megtörténni.
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali gép, Gamer PC / videóvágó gép eladó! i7 9700, 64GB RAM, RTX 3060Ti, egyedi megjelenés!
- Ej-Ha! Lenovo ThinkPad P15 Szép Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Apple Watch Series 10 Alu 42/46 mm Alu/Titán GPS/Cell - bontatlan - 1 év Apple garancia
- GIGABYTE B460 HD3 + Intel i7 10700F + Arctic Freezer 34 eSports DUO Grey
- iPhone 16 Plus - összes tárhely és szín bontatlan, gyári független - 1év Apple garancia - Szept 21.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen