- [Re:] Tűzoltásra kapcsoltak a kriptolobbisták
- Invitel (TV, internet, telefon)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok és bányászatuk (GPU)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Proxmox VE
- Hálózati / IP kamera
- [Re:] Játékipari óriásként kötné le az emberek maradék idejét a TikTok
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- [Re:] A bíróság szerint nem annyira privát a Google Chrome inkognitómódja
- Mikrotik routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem rengeteg pénzt megspórolhatnak a cégek ezzel a 3D reklámmal.
Mármint úgy értem, ha nem pazarolnak rá erőforrást.
Legalább akkora bukta lesz ez, mint a 3D TV, és pont ugyanazon okokból...
Aki él és nem boldog, az téved!
-
-
kilua
aktív tag
A 3Dtv is a 80as években indult, kék piros szemüveggel aztán bukott, 2010ben újra próbálkoztak megint bukott, a VRel is próbálkoztak a 80as években (sztereoszkóp) 90es években (virtual boy) a 10es években a PS VRből fogyott a legtöbb 5 millió, az kb a ps vita harmada (abból kb 16 millió fogyott) ... de majd most jó lesz szerintük?
-
Szerintem a próba-szerencsében hisznek az urak, én egy picit túl nagy volumenűnek érzem ezt a dolgot, de ahogy a mai világ szocializálódik, lehet, hogy lesz rá kereslet, és lesz még egy Musk bácsink.
Az nem [Zafír] drágám, ejtsd úgy, hogy [Sheppájör]... Privátra kérlek mindig válaszolj!!! Ha lehet itt aprón kommunikáljuk, hivogatást, emailezést mellőzzük :)
-
doeeg
senior tag
Amíg minden gyártó a saját metaverzumát építgeti a saját anyagi hasznáért, semmi értelme az egész koncepciónak (mármint a közösség számára).
Nem olyan rég láttam a Ready player one-t (később, mint hogy zuki kijelentette hogy metaverzum), szóval nem lehet mondani hogy befolyásolta a koncepciómat, de pont valami olyasmit képzelnék el. Ha komolyan gondolnák, az első lépésnek annak kellene lennie szerintem, hogy összehoznak egy OHA-szerű konzorciumot, és közösen fektetik le az alapjait a dolognak. Dehát pontosan tudjuk hogy ez nem fog megtörténni.
"A lelkiismeret 135 sebből vérzik" - Road | "...Play your war games with other people's lives - It should be you on the front line!..." 5FDP: No one gets left behind
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
it A márkák könnyebben használhatnak a jövőben 3D-s reklámokat a Facebookon és az Instagramon.
Állásajánlatok
Cég: Abesse Zrt.
Város: Budapest
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest