Új hozzászólás Aktív témák
-
h-yle
addikt
Mit tud ez a Brink? Jó játék (TF2, CoD-hoz képest)? A kritikák eléggé megoszlanak...
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
AS
félisten
Szerintem nagyon rossz játék...
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Ebből is látszik, hogy konzolra mindent könnyebb eladni, mert tuti nem Pc-n szedték össze az 1 helyet. Ez most nem flame, de ez a játék csupa bug és optimalizálatlanság. A jó ötletek 10-15percig lekötik az embert, aztán jobban szemügyre véve csak kiábrándulás következik.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Morden24
nagyúr
Ugyan nem játszottam vele és azt sem nagyon tudom, hogy micsoda, de lehet, hogy mondjuk konzolon nem annyira bugos és optimalizálatlan. Nem ez lenne az első eset.
Egyébként hogy könnyebb lenne eladni, az nyilván igaz, bár ez valószínűleg inkább fakad a piacok közötti puszta méretbeli különbségből, mint bármi másból.
Sectumsempra - For Enemies
-
h-yle
addikt
Nekem az még a furcsa, hogy PSN nélkül is ekkora eladásokat produkált. Ennyire nem számítanak a PS3 eladások, esetleg megvették úgy is emberek, hogy csak offline játszható, egy gyakorlatilak multi only játék?
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
Az tény, hogy konzolon valószínűleg kevésbé bugos(de ha kell X360-as verziót kipróbálom) és optimalizálatlan, de a játékmenet attól még nagyon siralmas. Én Úgy fél órát bírtam vele játszani aminek a felét a menüben és a karakteralkotásnál töltöttem. Maga a játék tartalmaz jó ötleteket, olyanokat amiket másik multis FPS-ben is szívesen látnánk csak hát a megvalósítás tragédia.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
mephi666
nagyúr
szerintem könnyen lehet, hogy akiket igazából érdekelt, azok előrendelték... akik meg bemennek csak úgy egy boltba, hogy vesznek valamit, azok is könnyen berakhatják a kosárba főleg, ha épp újdonságként van kirakva a játék (és itt a single-re gondolok elsősorban, mert főleg multinál néz jobban utána az ember, hogy mit vesz...)
pc-n egyébként szerintem is katasztrófa vártam, de csak optimalizálatlanságot és bugokat kaptam
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
munky
őstag
Ez a Brink nem is tudom...
Nekem már a bemutató videók is inkább elvették a kedvem tőle, mint meghozták. Valahogy pont az hiányzik belőle, ami a Team Fortress 2-ben megfogott: a nagyon eltalált karakterek, a humoros, de mégis komolyan vehető hangulat és a csapatmunkára épülő játékmenet.
A csapatmunka lehetősége Brink-ben is meglehet, de a többit nem látom és nem érzem. Szóval nálam felejtősnek tűnik, amit az igencsak megoszló vélemények tovább erősítenek.
Nem lepődnék meg, ha PC-n rövid időn belül meglenne az első ingyen hétvége...
-
Jander
senior tag
Nekem (360-on, multiban) pozitív a véleményem a Brink-ről. Vannak gyerekbetegségek, de ami jó: van csapatmunka, erre való ösztönzés. Humor-t nem is akartak a készítők, szóval Munky nem értem: ilyet, hogy lehet negatívként felhozni. Az eltalált karakterekre pedig azt tudom mondani, hogy legalább nem néz ki mindenki ugyanúgy. Ha baráttal játszol ki tudod szúrni a 'tömegből', plusz egyedi kinézetet tudsz adni magadnak (bár az FPS jellegéből úgy sem látod ). TF2-höz semmiképp sem tudom hasonlítani egyébként...
Nem mondom, hogy a legjobb FPS mert bőven nem az, de aki a csapatmunkát szereti, a taktikusabb játékmenetet és nem a COD féle magányos farkas játékokat, annak nincs túl sok esélye új játékot szerezni, ezt a lyukat a Brink-nek valamelyest sikerült betömnie szerintem.
PC eladásokra pedig csak a szokásosat tudnám mondani, amiből megint csak a vita lenne, úgyhogy maradjunk annyiban, hogy elenyésző számokkal járul hozzá az ilyen összesített listához. Aki pedig 1 órát játszott a játékkal és abból felet a karakter készítéssel, az gondolom nem vette meg a játékot és botok ellen játszik ami olyan mint sajtreszelővel rejszolni, ez alapján nem érdemes véleményt mondani egy játékról.
EDIT: játéktól függetlenül a gamespot és más hasonló nagy site-ok pontozására pedig soha de soha nem szabad adni, mert ők bizony a reklámokból élnek. Demo és barátok beszámolóira figyelj meg a videókra.
[ Szerkesztve ]
If practice makes perfect, and nobody's perfect... WHY PRACTICE?
-
Löncsi
őstag
Micsoda érdekes hírek...
Elvették a radírját, azt az egész élete egy nagy kompenzálás, hogy ő igenis kan és igenis 2 méteres a fallosza - by stranger28
-
atidzsiforc
őstag
Ha nem lenne ilyen szanalmas visszarugasa a fegyvereknek, ez lenne a kedvenc gamem, de igy a true comat q3 mod marad, csak azt nem jatsza senki. de aki ennel a gamenel komolyabb csapat munkaban erdekelt, az menjen quake live tdm/ctf pickupolni irc-n
[ Szerkesztve ]
r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt
-
Ilsyde
őstag
Egesz jol osszefoglaltad. En PC-n tolom multiban, jobban lekotott a hetvegen mint kellett volna. Annyira jo vegre egy normalis csapat/objektiva alapu jatekot latni, konnybe is labadt a szemem
Szubjektiv hogy jo-e vagy sem mert kisse rendhagyo jatek. Aki CoD-szeruseget akart annak csalodas lesz, a Quake Wars es/vagy Enemy Territory kedveloinek viszont csakis ajanlani tudom.
Itt egy igenyes bemutato video: http://www.youtube.com/watch?v=B9zDpaQPoEI
-
Jarlaxle
senior tag
Egyetertek, szerintem is feludules a sok "hentelos" FPS utan, tekintve, hogy itt minden a csapatjatekrol szol, meg kdr sincs. Komoly jovo ele nezhet a kompetetiv arcok koreben is ez a jatek HA a tengernyi bugot es optimalizalatsangot meghegesztik. Sajnos olyan szempontbol katasztrofa a jatek, bar elnezve black ops meg bad company 2 megjelenest lassacskan ez mar az alap amire fel kell keszulni egy multis fpsnel...
-
RyanGiggs
őstag
Én kipróbáltam, de ez egy nagyon gyenge játék!!!!!!
Kb két pályát végigvittem, és már meg is untam!!
Ez a game, nem a nagy nevek megverésére készült. -
munky
őstag
Az előző hozzászólásom úgy tűnik nem volt elég egyértelmű, úgyhogy kénytelen vagyok leírni, hogy szimplán ízlésbeli dolgokról van szó. Ebben nincs humor, ami nekem hiányzik, tehát ez nálam negatívum. Ezen nem tudom mit nem lehet érteni.
Egyébként a TF2-höz azért bátorkodtam hasonlítani, mert az is csapatjátékra épül és mivel mostanában nem sok ilyen játék jelent meg, figyelemmel követtem a Brink alakulását, de számomra hiányoznak belőle olyan dolgok, amik a TF-ben megvannak és/vagy szerintem jobban vannak kivitelezve. Remélem így világos.
szerk: off
[ Szerkesztve ]
-
Balika23hun
aktív tag
-
atidzsiforc
őstag
esti filmeket megszakito reklamok mindegyikeben lattam eddig brink-et es rage-t mindig, amikor raszantam magam egy kis tv-zesre. uk-ban lakok. ha telenyomjak vmivel az ember agyat, akkor megveszi/kiprobalja/ra szavaz, ez ilyen. egyebkent tenyleg nem rossz jatek, de a hulye recoil nagyon zavar
r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt
-
Silenzio
addikt
Elég szar az a Brink szerintem.
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
Ilsyde
őstag
válasz atidzsiforc #20 üzenetére
En is, UK ftw
Recoil az eleg brutalis, meg rovid sorozatokkal sem birok neha eltalalni semmit (lehet nem SMG-vel kellene a palya masik vegere lovololdozni?) de a legjobban azt utalom mikor valakit teletomok skuloval aztan megfordul es ket tompa puffano hang utan kifekszem...
Hetfon ertem el a 20-as szintet, eleg sok pontot tettem a medic meg az engineer kepessegeire - az operativera meg semmit pedig most jovok ra hogy mekkora poen szivatni vele az ellenfelet, foleg ha sok a noob es csak ertetlenul neznek mikor elkezdem oket pumpalni a semmibol. Kar hogy XP-t nem sokat kap de 20-as szinten ez ugysem szamit.
TF2 igazan lehetett volna ekkora moka, azt sajnos ket het alatt teljesen meguntam.
Csak jonne mar az a rohadt patch!
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hardcore café
- Külpolitika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 7
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hálózati / IP kamera
- 3D nyomtatás
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest