Új hozzászólás Aktív témák
-
Jolly Roger
csendes tag
Sziasztok én egy kábel tv szolgáltatónál dolgozok nem, nem annál. A karbantartás rengeteg pénzt emészt fel nem hogy a felújítása. Csak megjegyzem egy kisebb falu kiépítése 40 milla és ez csak az alap (értem ezalatt hogy nincs optika) kábel tv plusz internet innen csak fejleszteni lehet és nem egy világméretü cég a miénk csak egy kis szolgáltató és hát nem két filléres dolog ez mivel a nyomott árak miatt csak nagyon nehezzen hozza vissza az árát.
Road to hell this is my life.
-
Jolly Roger
csendes tag
Az lehet hogy ha felújítom jobb lesz de egy kábel tv hálózat felújítása konkrétan az hogy az RG-540-es, RG-11,RG-6-os kábel helyett huzok egy teljessen új optikát amikhez más erősítő kell más csatlakozók stb. Tehát ha felújítasz akkor újat építesz lényegében. Amúgy ez nem csak jólértesültség hanem tudom mert ebben dolgozok elhiszed elhiszed, ha nem nem ennyi. A megtérülésről meg annyit hogy a faluban 40 misi a kiépítés egyéves net előfizetés ugyan ott 5 ezer kábel tv-t meg nem fizetnek, ja és van kb 50 internet előfizető. Az igény miatt lett kiépítve nem azért mert a főnökömnek pénzt akart költeni. Tehát iggen lassan térül meg nem éri meg rövid távon, de van rá igény.
Road to hell this is my life.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest