Új hozzászólás Aktív témák
-
Vekko
aktív tag
"de akár 16 GB is rendelkezésünkre állhat, potom havi 799,99 dollárért"
Sokallom![ Szerkesztve ]
-
myke01
senior tag
Na végre ,akkor azt hiszem megkezdhetem a költözést a SugarSyncről a G Drive-ra .
-
Penge_4
veterán
"A Google+-ra feltöltött 2048 pixelnél szélesebb viszont a tárhely rovására kerülnek majd fel a közösségi oldalra."
Miért csak azok? Sok kép sokra megy. Akár adhatna 50 gigát is ingyen a Google, ha a kisebb képeket is beleszámítaná.
Ettől függetlenül örülök, mivel a Gmail fiókom még több éves archivált levelekkel sem fogyaszt többet pár %-nál. De persze úgyse fogom használni semmire, mert egyrészt kicsi, másrészt hiába bízom a szervereik stabilitásában és biztonságában mindennél jobban (főleg a MEGA-nál és társainál), de ahhoz túl jogvédőbérencek lettek az utóbbi időben, hogy akár a családi videóimat is rájuk merjem bízni, még a végén valami speciális algoritmusuk kielemzi, hogy az akár évtizedekkel ezelőtti szülinapi/ballagási/esküvői, stb. videókon a háttérben valami MPAA/RIAA fennhatósága alá tartozó kulturális javak szóltak a háttérben, aztán jön a BANán...
Pedig amúgy tök jó lenne a cloud tárhely backupra. Főleg ilyen nagy és megbízható cégtől, mint a Google.
-
kakuk.tamas
addikt
Ha csak a drive-ra teszed fel a videót, azzal semmi baj sincs. Sőt, akár zenét is tehetsz fel rá. Az én drive-omba van film is fent, meg a The Script #3 albuma is. És nem piszkálják.
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Penge_4
veterán
válasz kakuk.tamas #6 üzenetére
Azért próbáld ki egy kamerás Vasember 3-mal, meg pár népszerűbb zenei albummal és meglátjuk.
Elvileg a ToS-ban írják, hogy copyright anyagokat ott is csak akkor szabad tárolni, ha te vagy a jogtulajdonos, vagy van hozzá jogod. Azzal nyilván nem foglalkoznak, hogy te megvetted-e a lemezt és kicsit jogsértő módon berippelted (de egyszer fizettél érte), vagy teljesen warez, főleg a kezdeti szakaszban. Itt most arról van szó, hogy magukhoz édesgetik a felhasználókat, majd mikor (évtizedes távlatokban) már túlnyomórészt vékonykliensek lesznek (ezzel drasztikusan lecsökkentve az adatok redundanciáját) elindítják a mass destruction-t. Ahogy ízelítőt kaptunk már belőle 2012 január 19-én, mikor rengeteg ritka kincs veszett oda. (Természetesen azok a legkevésbé, amik miatt állítólag harcolnak a warez ellen, avagy premierfilmek és toplistás albumok).
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
Azért egy korrektor fussa még át, van penne néhány elütés.
Örülünk, ez jó ötlet volt tőlük. Mondjuk nekem eddig is elég volt a tárhely, de így rugalmas formában biztosan elférek majd.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy #Eladó GoSund okoskonnektor, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Matada2.3
veterán
Nagyon helyes! Lehet költözni fogok a dropboxomból
Finn the human
-
DaveHutt
őstag
Már csak egy linux kliens kellene végre, hogy ne kelljen WindowsZal dolgoznom.
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
ööö... volt már. Mondjuk most, h variált a gugli, lehet, hogy adni kell neki pár hetet, de tudsz mappát szikronizálni az online tarhellyel.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy #Eladó GoSund okoskonnektor, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
ppp78
csendes tag
Lehet tudni, hogy mikortól emelik fel a tárhelyet?
-
Male
nagyúr
Mintha úgy nem lenne ugyan úgy rohadt drága... 800 dollárért megkap 16TB-nyi vinyót a boltban még Magyarországon is, itt meg havonta kifizeti ezt az összeget érte. Nyilván kap plusz szolgáltatást hozzá (bárhonnan eléri), és az adatbiztonság is talán jobb, de ez akkor is durva.
Úgytűnik lassan itt már megjelennek a valódi árak... a felhős számolgatásnál is meglesz ez némi késéssel, és utána lehet sírni, hogy mekkora lehúzás, mennyivel olcsóbb volt, amikor nem a felhőben tároltunk, számoltattunk...
-
lapa
veterán
...2048 pixel... után valami hiányzik a szövegben.
-
<Lacy85>
addikt
Ez még a jobbik eset. Az egyetlen ok, amiért én nem a SkyDrive-ot használom, hogy a 2048x2048-nál nagyobb képeket automatikusan átméretezi kb. 717 x 538-ra feltöltésnél (felbontás függő, de ez pl. egy 5MPixel-es volt eredetileg). Szóval az kuka. A Drive kevésbé szimpi, de ez legalább original méretben megtartja a képeket.
[ Szerkesztve ]
-
solarix45
senior tag
Csak én nem találok információt arról, hogy hogy fogja ez érinteni azokat, akik régi típusú csomagban vannak még? Én évi $5-t fizetek 20GB-ért. Akkor most lesz összesen 50GB tárhelyem?
-
ViZion
félisten
Pedig az is működik, mai világban minden béta, mert akkor ha vmi nem működik, akkor megrántják a vállukat, h ez a béta...
linkHold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy #Eladó GoSund okoskonnektor, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
burgatshow
veterán
-
imibogyo
veterán
válasz burgatshow #25 üzenetére
Igen már szerk. idő lejárta után akartam átjavítani, hogy "eredeti maradhat". De igazad van, nem volt egyértelmű. Csak arra akartam kilyukadni, hogy meg lehet akadályozni az automatikus átméretezést. Nekem is van vagy 100 átméretezett képem fenn, de egy idő után kikapcsoltam az átméretezést, mert bőven van még helyem így is és akkor már inkább az eredeti fájljaimhoz férjek hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
DaveHutt
őstag
Arra értettem a bétát, hogy tudtommal az Insync ingyenes a béta fázis alatt. Ki tudja, mi lesz utána. Nem szeretek félévente OS-t cserélni csak azért, mert egy számomra fontos funkcióért fizetnem kell.
Idézem:
"Introductory pricing for Windows & Mac: 15 day free trial (no credit card), after,
it's 9.99 USD one-time per Google account. Linux is free during beta. Pricing." -
-
ViZion
félisten
Ennyire nem néztem bele, nekem elég az onlány, nem szinkronizálok.
Ha így van, akkor az nettó köcsögség a részükről. Mondjuk nem értem min lepődök meg, tableten a chrome nem tudja betölteni az asztalin mentett könyvjelzőket, külső progi kellett rá -majd a gugli szépen azt mondta, hogy az nem férhet hozzá, bye. Szal. a "ne légy gonosz" szlogenjükhöz hozzátenném, h ne legyél szemétparaszt sem, ha nem tudsz megoldani valamit, akkor legalább a külsősöktől ne vedd el a lehetőséget...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy #Eladó GoSund okoskonnektor, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Furcsa tableted van, hallod-e! Nekem a könyvjelzőim, jelszavaim, előzményeim, megnyitott tabok oda-vissza hibátlanul szinkronizálódnak chrome-ban (win7 - ubuntu - tab 4.0.4 - telefon 4.1.2). A gyári android böngésző csak a könyvjelzőket viszi át.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
ViZion
félisten
Samu galaxy tab 2... chrome sem szinkronizál, de a gyári böngésző sem. Amúgy egy f@s az egész tablet dolog, pár játék ami jó, meg a gyerek nem a gépem előtt ül... Azt mondták rootoljam, rakjak rá hegesztett OS-t és gyorsabb lesz, de ennyire nem izgat, egyszer ha ráérek majd megnézem mit lehet vele kezdeni.
Jah, PH! hír volt, h jön rá a frissítés... aham. Szerinte a legfrissebb van rajta. Tréonlányos, gondolom az is lehet a baja, mert van amit nem akar wifin, csak 3G-n, nah, húzzák a ....... (kitöltendő )
androidról az általános véleményem, h egy lehúzOS az egész, az ingyenesség mindennél kb. 5 percig tart, utána vagy micropayment, vagy nulla érték. Eltűnik jórészt ez is majd, mint a netbookok.[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy #Eladó GoSund okoskonnektor, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Az én tabom (Samsung 8.9" 3G) is témobilos, amire itthon hivatalosan még ics sincs. Ezért tettem rá az osztrák ics-t. Nincs rootolva és hibátlanul teszi a dolgát. Érződik rajta, hogy gyengébb, mint a telefonom (SIII), de nincs vele semmi gond. Hónapokig elvan kikapcsolás nélkül, nem lassul be, nem fagy meg. Teszi a dolgát.
Olvasok, fórumozok, ímélezek, youtube és egyéb videókat nézek rajta. Kötelező budi kellékNever let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
<Lacy85>
addikt
PC-ről lehet, hogy megoldható így, még nem próbáltam. Én viszont Win Phone-ról tölteném fel a készített képeket, de itt nincs olyan opció, hogy eredeti méretben, csak simán "megosztás SkyDrive-on", és ennyi.
Nem tudom, ki írta, de nem csak az index kép kicsi, mert a file mérete is kb. 150KByte, az meg nem épp 5MPixel -
-
ViZion
félisten
Jogos. Őszintén még soha nem használtam valahogy az nem az
-
Én így használom: itthon linuxon, az irodában win7-en, a kettő között meg androidos táblagépen/telefonon.
Az androidos dropbox pont ugyanúgy kezeli a fájlokat, mint a pécés kliens. Megnyitok belőle egy táblázatot, módosítom és mentéskor a cucc automatikusan feltolja a változást a tárhelyre. Nem kell kézzel másolgatni semmit. Vagy, dropboxból egy kattintással tudok ebook-ot kindle-be exportálni.
Ezeket sajnos az ubuntu one androidos kliense nem tudja.Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
bugizozi
őstag
Végre megemelkedett nálam 15 GB-ra
csak én vagyok lemaradva, vagy másnál is mostanság történt ez meg?xxx of 15 GB used
VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
bugizozi
őstag
válasz solarix45 #42 üzenetére
Ez alapján 5$-ra 100 GB tárhelyet kellene kapnod
VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
-
solarix45
senior tag
Áh, most látom a felbontást:
36 GB total storage
Your plan 20 GB
Early adopter bonus 5 GB
Early adopter bonus 10 GB
Unknown promotion 1 GBViszont az apps fiókomon se növelték még 30GB-ra.
-
tomp
félisten
Van egy 100GB-os csomagom. Kb 1 hete viszont kaptam ajándékot.
"Korai felhasználó bónusza: 25GB" Így most van 125GB-om. De mi ez a korai felhasználói ajándék?
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest