Új hozzászólás Aktív témák

  • Brian_GT

    őstag

    Látom megy nagyon az eredeti game/warez-tört dolog.

    Én nekem ebből a jó pár kommentből, húú Drr írta talán, hogy az érzés, hogy kicsomagolod, fent van a polcon stb. egy örök érték aminek nyoma van.
    Ez 110%ig igaz rám is.
    Sajnos a keresetem nem engedi meg, hogy pl egy Gridet akkor vegyek meg, mikor 12.000Ft de mikor 5.000 Ft. körül kezd mozogni vmi akkor már szemezek vele.
    Nekem sajnos fentebbi okok miatt nincs akkora nagy gyűjteményem, mint kos-nak, de azért én sem panaszkodhatok gyári játékok és filmek terén.
    Ami nagy kedvencek stb. mindig figyelem mennyibe kerül és ha megtehetem megveszem.

    Én is letöltök azért jó pár dolgot, mert nem tehetem meg, hogy megjelenéskor megvegyem, de ha lehetne szívesen megtenném.
    Igazából a régi jó kis demo korszakot ha visszahoznák akkor nem lenne ez ami mostanság megy.
    Akkor leszedte a demót az ember, megleste milyen és ha tetszett és lehetősége volt rá elment és megvette.
    Csak manapság tudják a gyártók-cégek is, hogy mindenki már letölti inkább és mire ők összeraknak egy demót már mindenki ismeri milyen a játékuk, azt aki olyan megveszi, aki nem nem.

    Én főleg azért szeretem jobban a gyári játékokat, mert sok esetben annyi szarakodás van a törések miatt stb. hogy az ember a plafonra kerül tőle... gyárit megveszem felrakom, minden kieget patchet megkapok hozzá és ami fontos rengeteg gyártó de főleg a CD projektes termékek olyanok, hogy ha bereggeled a terméket amit vettél, ha valaha annyira karcos lesz, hogy nem olvassa már a gép, írsz nekik és kicserélik. Ez szerintem hatalmas dolog.

    Nah mindegy, befejezem én is az OFF-ot, csak mondom véleményt mondanék már én is ha téma lett :D ... de fejezzük be, mert nagyon warezolunk és a végén bezárják a topicot.

    - Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -

Új hozzászólás Aktív témák