-
IT café
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
AlphaZulu
csendes tag
válasz nokia párti #43902 üzenetére
Ez a legszebb a sorozatból!
Én is ilyet használok, csak 500GB-s winyóval.Ez tuti nem fog neked túlmelegedni!
"My finger is on the button" - Chemical bros.
-
AlphaZulu
csendes tag
Sztem a régi store jobb volt.
A mostaniban a marketinre mentek rá nagyon."My finger is on the button" - Chemical bros.
-
AlphaZulu
csendes tag
Nekem csak az a bajom hogy mi lesz a PS3 játékaimmal, ha PS4-re szeretnék átnyargalni.
Nem kicsit erőfeszítésembe került, mire megszereztem a teljes Guitar Hero sorozatot stb.stb.
-
AlphaZulu
csendes tag
Én ezért váltottam PS3-ra PC-ről.
30 év felett már nincs időm fél napokat tölteni a gamerkedéssel.Ezt a konzotl gyorsan hadrendbe lehet állítani, ha elalszik a gyerek, már zúzható is egy kis BF3, vagy ha napközben van egy kis időm, akkor bömbölhet a Guitar Hero.
Media Playerként meg a legjobb! LAN-ba van kötve egy NAS-sal és nézheti a gyerek napközben a meséket ezerrel
[ Szerkesztve ]
-
AlphaZulu
csendes tag
válasz bmw528 #44159 üzenetére
Én digi kábeles vagyok.
Nekem a wifi-vel volt bénázásom anno és LAN-ra váltottam.
Ott sem volt minden frankó és akkor váltottam szolgáltatót.
Nekem a felöltési sebességgel volt a baj 10/2-es volt a régi szolgáltatónál a netem."My finger is on the button" - Chemical bros.
-
AlphaZulu
csendes tag
Sziasztok!
Gondom van a gépemmel. Egy egy fat PS3.
Pár napja vettem észre, ha xmb menüből, vagy a kontroller ps gomb nyomva tartásával kikapcsolom, akkor nem standby módba kapcsol ki, hanem teljesen power off-lesz. Tehát nem világít a piros led.Természetesen hátul a főkapcsolója bekapcsolt állapotban van.
Csak úgy tudom visszakapcsolni, hogy a főkapcsolóját kikapcsolom, majd visszakapcsolom, így újra világít a piros led és így már bekapcsolható a kontrollerrel.Van valakinek ötlete, hogy mi lehet a bibi?
Új hozzászólás Aktív témák
- FC 25 PS5 cd játék , szinteúj eladó!
- Eladó PlayStation VR szett (PSVR1 + PS kamera v2 + 2 darab Move controller + PS5 adapter)
- Xbox Game Pass Ultimate - 4-19 Hónap - Ajándék hónap - OLCSÓBB LETT
- Garanciás ROG Ally (Z1 Extreme)
- Eladó Újszerű PS5 SLIM 1TB Digital // Doboz- 1 Kontroller-Összes tart // 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest