- Sweet.tv - internetes TV
- AliExpress tapasztalatok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
- VoIP telefonálás
- Már nem álom: 100 ezer dolláros magasságban a bitcoin
- Ubiquiti hálózati eszközök
- foobar2000
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
A`rpi
addikt
válasz RangerFox #71416 üzenetére
A kontroller mikor jelzi ha feltöltött?
Ha folyamatosan világít a led akkor töltődött fel,
amíg villog addig törlődik.Illetve ha hosszan nyomod középső PS logós gombot, akkor is láthatod a töltés státuszát bal alsó sarokban egy elem piktogram van. Ha a töltési egységek villognak, akkor töltődik, ha mind a három egység folyamatosan áll, akkor le lehet húzni.
Stand by-ba raktam a gépet, ki kell húzni vagy ilyesmi?
Készenléti állapotban nem tudja tölteni a joy-t a PS3.
Nem fontos áramtalanítani a gépet. Tégy a legjobb belátásod szerint.
Ha megveszem a Destiny alapjátékát, akkor mennyivel kapok kevesebbet, mintha a taken kinget venném?
Elég sok tartalom van a taken king-ben, viszont ha nem tetszene, akkor csak az alapjátékot tudod eladni.
Erősen rpg beütésű FPS játék építkezik 4-6 fős csapatjátékra, ha nincs hozzá partner annyira nem jó szerintem. PVP része nekem második próbával nem jött be, de ízlések és pofonok. Barátomék megvették PS4-re debütkor kifejezetten tetszett, viszont mikor újra leültem elég TK dlc-t megnézni annyira már nem is tetszett...
[ Szerkesztve ]
-
Elims
veterán
válasz RangerFox #71416 üzenetére
Szia!
Gratulàlok a géphez! :-)
Ha a joy-t kikapcsolod és ùgy rakod fel tölteni akkor addig tölt amíg villog a 4piros led.Ha jàtszol közben akkor rà kell nézned néha,csak ùgy tudod meg,hogy feltöltött-e.Röviden megnyomod a ps gombot.
Stand by-ban maradhat a gép,nem kell kihùzni vagy ilyesmi.Nekem így van több mint 2 éve.Nincs vele gàz. +ha bekapcsolod benne az automatikus frissítést akkor meg kell is,hogy stand by-ban legyen.
Igen,sajnos ekkor nem tölti a joy-t,de többen azt írjàk,hogy töltheted màs usb-s töltővel. (Én csak ps3-mal töltöm,ezért jò ha van +1 jostick-od.Amíg az egyik tölt addig a màsikkal jàtszol majd csere. :-)Destiny-t passzolom,fps. :-(
Lassù voltam.Telefonròl. :-(
[ Szerkesztve ]
-
Tegla80
addikt
válasz RangerFox #71419 üzenetére
Ha talasz partnert kozoskodni akkor a digit gamma is "csak" 5e,de az a fullos game.
mast nemtok mondani,mert kb ugy vok vele,mint A`rpi ,.....
(viszont En maskepp mondanam:ha nincs tarsasag ra((vagy csak nem tudsz/akarsz napi/heti szinten foglalkozni vele)) ,akkor kakat sem er . )[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Elims
veterán
válasz RangerFox #71419 üzenetére
Nem kérdőjelezem meg LDave íràsàt,biztos,hogy tudja mit ír.De én ellenben vele azt jaaslom,ha most ennyi erre a kereted,hogy vedd meg az alapjàtékot,jàtszd hònapokig vagy ameddig jòl esik és utàn megveszed azt a kiegészítőt(?),addig biztos,hogy lesz akciòban ill. csökkenni fog az àra.
De ha most kedved lenne vele jàtszani,ne hagyd ki. :-)Bogyi: "...én is Ps4-et magamnak..."
:-) Így legyen. :-)
Egyetlen üzenetedbe fog kerülni és postàzok neked hozzà jàtékot pàr hònapra. ;-) -
-
Adam_Shepard
addikt
-
Bogyi007
veterán
válasz RangerFox #71842 üzenetére
Anno a game.co.uk oldalról rendelt példányomban is megvolt a kód, pedig a játék használt volt.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Dinasti
senior tag
válasz RangerFox #72101 üzenetére
Bo2 vel tuti sokan multiznak bármilyen gépen. A ghost kérdéses de tdm re szerintem ott is találsz bármikor embert. Én most vettem ps3 at a Bo2 és Mw3 játékosszámot tuti növelem majd! Amugy a Bo2 pörgősebb a Ghostban több a camper. De én nagyon szeretem mind2 részt.
[ Szerkesztve ]
-
Elims
veterán
válasz RangerFox #72333 üzenetére
Köszi!!
Kereslek coop ügyben.
((A Nokia pàrti/James-es coop-ot is jò lenne egyszer összehozni.Két "Ikon". :-) ))James: Neked is!Kívàncsi leszek rà..
Szerintem a te autòvezetési képességeidet (jàtékban) màr nagyvonalakban megbeszéltük... :-)))SirAndrish: Szòval még nem cserélted le a "telefonod"... :-)))
Na akkor lesz majd kemény flood..jò lesz tényleg..
Nekem mindegy,hogy szakmai vagy sem.
Cserélj telefont!Üzenetben adok tippet,hogy milyenre. ;-)))Bizony,sajnos a ps4-es uncharted-ben nincs online lehetőség. :-// Nagyon sajnàlom.
Szerezd vissza a géped.Árpi: Így van,nagyon sokàig el lehet lenni ezek online részével.
"...szemben mostani játékokét 10 órával számolva és már platina is..."Ilyenkor azért illeszd hozzà azt a kicsiny szòcskàt,"nekünk". :-)
-
Sirandrish
legenda
-
perge666
veterán
válasz RangerFox #72707 üzenetére
Szerintem is nagyon jó játék,bár én PC-n játszottam még 2 éve,és a legutolsó küldetésnél abbahagytam.
PS4-re mindenképp be fogom szerezni!
Legutóbb az AC4 és a FC4 között vacilláltam,és mondván hogy az AC4-et már majdnem végigvittem egyszer megunnám,ezért FC4-et vettem,amibe hatalmasat csalódtam.
Számomra a FarCry4 egyhangú,monoton,unalmas,bánom hogy ezt választottam,11%-nál járok és lehet többet be se teszem a gépbe.[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
-
Wlac
Ármester
válasz RangerFox #72786 üzenetére
Splinter Cell: Blacklist - főleg akkor különösen vicces, ha az egyikőtök oda van a lopakodós játékokért, a másik pedig egy gépágyúval rohanna legszívesebben végig a pályán. Soha nem röhögtem még annyit, mint amikor mi így voltunk.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
t256
őstag
válasz RangerFox #72904 üzenetére
A GT5-ben el lehet adni a már megvett autókat, de nem éri meg. Nagyon keveset kapsz érte.
Az eleje elég nehéz, mert állandóan belefutsz abba, hogy nincs autód egy adott versenyre.
Már itt jön egy nagyon szemét húzás. Lesz olyan autó, amit se megvenni, se megnyerni nem tudsz. DLC kell hozzá. Ha jól emlékszem Car Pack 1 és 2 a nevük.Azért elég sokáig el lehet jutni így is. Én ezt a részt is ugyanúgy ahogy a 4-et addig vittem el, amikor már nagyon gyors 5-600 lóerős autókkal kell versenyezni. Azokat én már nem tudom irányítani.
Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
TazLeacher
nagyúr
-
1tom
aktív tag
válasz RangerFox #72904 üzenetére
Gt5-ben ahogy nyered a versenyeket, kapsz olyan autókat amik eddig nem voltak és bizonyos versenyeken csak olyannal lehet részt venni. Ha ilyen miatt elakadsz csinálj meg olyan versenyt amire van autód, persze a verseny megnyerése kell ahhoz(első hely), hogy kapj olyan autót amire szükséged lehet. Én pl. a pickup versenyt nem tudom megcsinálni benne mert nincs jelenleg normális ilyen autóm hozzá, pedig már a 24 órás versenyt nyomatom.
Bunkók kiméljenek! Amiga rulez always!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest