Új hozzászólás Aktív témák

  • szacsee

    nagyúr

    válasz atitm #13208 üzenetére

    Mondom van jobb is: Pápa Juronics... :DDD
    Beballagok, TV-s résznél körbemegyek, egy 50-es éveiben járó házaspár kérdezősködött Orion és a Grunding LCD közt hezitált. Eladó végülis segítőkész volt, annyit mondott, hogy ha a kettő közt kellene választania, akkor Grundig, még a gar hosszabbítást is felajánlotta.
    Szokásos marketing rizsát elnyomta. De elég tré egy bolt, hogy a Grundigot választó házaspárnak a polcon levő darabot tudták csak adni. Közben vagy 3x végigmentem plazmának nyoma sem volt. Amelyik TV kicsit vastagabbnak tűnt az mind CCFL háttérvilágítású volt nem plazma. Marketing táblák százalékokról ezerrel minden készülék előtt, de pl típusszám már nem mind elött volt, sőt.
    Samuból és LG-ből egy rakattal a gagyiból elég sok és a 250K felettiből is. SONY-ból pl BX420 volt csak. NO választék az már biztos.
    Eladó egy sem jött oda hozzám, hogy tudnának-e segíteni, pedig egy marketing vs szakmai vitát lenyomtam volna, de sebaj. ;] Érdeklődésem hiányában elköszöntem és kiballagtam. :)
    Marad Győr Saturn, Kék Duna leskelődni külsőre, és majd megveszem online.
    Sajnos nálam PC miatt kiesik a plazma, mert sokat használnám monitornak, de addig nem döntök, míg nem látok élőben normális fényviszonyok közt egymás mellett LCD-t és plazmát.
    Lehet utána a PC esik ki mint forrás... :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák