-
IT café
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
válasz WhiteWalker #136971 üzenetére
Nem veszek 10.000-ért játékot...lehet én vagyok a suta, és az én bajom, de nem...ellenben egy gépre igen is ráköltenék ennyit pluszban. Te viszont azt felejted el, hogy az, hogy fHD játékos, az a MOST. De, hogy mi lesz 1 év múlva? Nem tudom. Ahogy ő se, ellenben egy biztos: addig is profitálsz belőle, amíg fHD-d van. Ha most vesz egy Slimet, és 1 év múlva mondjuk cseréli, az többe fog fájni, úgy, hogy addig se élvezi az előnyeit.
Lehet én vagyok demagóg, de amikor első napos vételeket tolnak itt fel 18-20K-s játékokról, akkor egy ilyen fórumban 32K-s hardverbefektetés egyszerűen a vicc kategória.
Rigormortiis: tehát akinek most PS4-e van és fHD TV-je, annak nagy valószínűséggel nem lesz 4K-s TV-je kb. 2022-ig. (Mert még ha 20-21-ben ki is jön a PS4, akkor az, aki most 30K többletért nem vesz Pro-t, az nem fog day0 160-ért PS5-öt venni...). Mielőtt erre válaszolsz, kicsit gondolj vissza, hogy mi is volt 2013-2014...tehát mennyire sok is az a 3-4 év.
A VR meg más tészta. Ha valahol kijönnek a hiányosságok, a legkisebb rezdülés, vagy élsimítás hiánya, na az a VR. Érdemben nem tudok róla nyilatkozni, mert Pro-val használom.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS notebook topic
- Projektor topic
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kupon kunyeráló
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Beszámítás! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új, bontatlan dobozos PlayStation VR 2 év gyári Sony garanciával
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest