Új hozzászólás Aktív témák

  • Rigormortiis

    addikt

    Végigment a Kingdom Hearts 3.

    Nagyon jó jaték, de csak azoknak ajánlom, akiknek már volt közük a szériához. Ez egy olyan folytatás, ami az előzmenyek ismerete nélkül kb értelmezhetetlen. Egy hatalmas fanservice az egész, amiért pacsi a Square-nek, hogy így bevállalta. Habár minden korábbi részt végigjátszottam (még a gba-s Chains of Memoriest is), kellett pár yt video, hogy legalább nagyjából képbe kerüljek.

    Nagyon összetett a története, és a kb 30 órás sima végigjátszasnak kb a harmada átvezető. Erre mindenki készüljön fel. A Disney karakterek nem annyira idegesítőek, mint amennyire elsőre tűnhetnek, de nincsenek túltolva. Szerencsére. A tematikus Disney világok nagyon szépen ki vannak dolgozva, tényleg olyan, mintha a Toy Storyban lennénk, bár az egyetlen problémám is ehhez kapcsolódik: ezek az új vonalas Disney/Pixar filmek nekem nem jönnek be. Ettől függetlenül jól megcsinálták őket.

    A harcrendszer remek, ahogy eddig is, helyenként nagyon látványos tud lenni, az utolsó pár óra pedig...igazából a psp-s Birth by Sleep óta ilyen befejezésre vártam :D

    Szépen befejezték, mindenki itt van, akit eddig megismerünk, egy igazi lezárás.

    Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 5, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled

Új hozzászólás Aktív témák