Új hozzászólás Aktív témák

  • Omateee

    tag

    Sziasztok!

    A mostanában egyre inkább mélyrepülést megélő PC gaming színvonal, valamint az eget verdeső alkatrész árak miatt PC fejlesztés helyett egy konzol vásárlása mellett döntöttem, azon belül is a PS-re esett a választásom. Nyár vége óta érlelődik bennem ez a dolog, azóta ástam bele magam mélyebben a témába, valamint figyelemmel követtem nagyjából az itteni fórum hozzászólásait.
    Jelenleg már csak az tart vissza, hogy a Black friday, esetleg a karácsonyi akciózások keretein belül hol tudnék lecsapni egy jó ajánlatra.
    Mindenképp Pro-t szeretnék. Most egy 1080P-s TV-m van, azonban tervek között szerepel a 4k-ra váltás. Emellett a jelen árak szerint a Slim-nek nem nagyon van létjogosultsága nálam a Pro-val szemben. Még ha kb. 40%-al olcsóbb lenne a Pro-nál elgondolkodnék, de a +20e különbség véleményem szerint megéri.

    Itt jön azonban a kérdésem.A játékot tartalmazó Bundle-k közül kettő verzió van, CUH-7116b és CUH-7216b, az első Spider Man-el csomagolva a második RDR2-vel.
    Ha a játékokat nézem mindkettő érdekel, előbb utóbb beszerezném őket, tehát a kérdés inkább az, hogy melyik konzol verziót válasszam. A hangos kontra nem hangos Pro dolog úgy tűnik lutri, van aki kifogja a halkabbat, van akinek folyamatosan porszívózik a gépe. Láttam a DigitalFoundry-s összehasonlítást is. Az újabb oldalára billenti a mérleg nyelvét a kevesebb fogyasztás illetve a picivel halkabb üzemelés, viszont az, hogy az újabb kiadás jobban melegszik engem egy kicsit aggaszt.
    LnB esetét olvastam, hogy nála járt mindkettő verzió. Esetleg tőled egy személyes vélemény?

    Még egy kérdés. Milyen játékokat ajánlanátok egy teljesen controller szűz embernek első körben? Cimborámnak van egy Slim-je, amikor nála vagyok, szoktam próbálgatni. Eddig Crash Bandicoot és RDR2 alatt volt a kezemben a controller, de azt a szerencsétlenkedést látni kellett volna :D Leginkább a mozgás + kamera kezelés okoz gondot, nagyon nincs szinkronban a kettő. Ami játékokat kinéztem magamnak, miután beszerzem a gépet:

    TLoU, Uncharted széria, Ratchet & Clank, HZD, GoW, Spider Man, Detroit, Until Dawn, Beyond: Two Souls

    Kicsit hosszúra sikerült a hozzászólásom, emiatt elnézést, de remélem tudtok segíteni nekem. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák