Új hozzászólás Aktív témák

  • b.

    félisten

    válasz tothjani81 #167661 üzenetére

    Én is( mi is) ahhoz használom a legtöbbet a kamerát. Nekem Ps4 kamerájával nincs gond, szuperül működik, de Moby írta, hogy nála nem az igazi Just dance alatt a PS4 kamerája.
    Mivel van Xboxom is Kinecttel arról biztosan tudom állítani, hogy ott hibátlan JD alatt a kamera,de viszont Microsoft nem támogatja , nehéz beszerezni, az újabb One hez meg csak átalakítóval lehet rácsatlakoztatni.
    Ellenben használhatsz sokféle külső webkamerát hozzá, ha igénylitek ( Just Dance hez nem kötelező kiegészítés a kamera, ellenben ( nem tudom hány éves a lányod, enyém 10) baromi jó videókat csinál, ki lehet utólag cicomázni,visszanézni a bénázást, ilyesmi.
    Tehát tavaly óta Xbox One-n külső USB-s webkamera használható. PS4 nél ha jól tudom, csak a gyári.
    Ha a Just Dance az elsődleges szempont akkor One-t egy jobb webkamerával vagy valami konzolboltban kipróbálnám a Ps kamerát a játékkal együtt.
    Ha probléma mentes JD alatt, akkor viszont jobb befektetés lenne egy lánynak a PS4+ kamera egyéb játékok miatt , amik használják a kamerát.

    [ Szerkesztve ]

    "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák