Új hozzászólás Aktív témák

  • dollarZ18

    tag

    válasz marilllyo #115463 üzenetére

    Bocsi lejárt a szerkesztési idő, de inkább ide írom, hátha jól jön még valakinek :)

    Titanfall 2 - Becomes the Master trophy (videó)

    Érdemes több szakaszra bontani, és akármilyen rosszul is megy az eleje, attól függetlenül mindig célszerű végigvinni. 40-50 próba után már fejből tudni fogod, hogy hol csúsztál el pár másodperccel.

    A videó iszonyat jó, rengetegszer kellett megnézem, mire teljesen átvettem a taktikát + a teljes mozdulatsort. Ha így hirtelen megnézed, akkor könnyűnek tűnik, ahogy végigrohan. De szinte kizárt, hogy egy megnézés után teljesen lemásold. Ha kell állítgasd meg 5-10 másodpercenként és ellenőrizd, hogy ténylegesen ugyanúgy csinálod-e.

    Eleinte fölösleges az időre hajtani, sokkal inkább a taktika, mozdulatsor megtanulása lesz a kulcs.

    Én 3 szakaszra bontottam az egészet:

    1. videó: 24 mp - 34 mp: kezdéstől, amíg becsúszik azon "nyíláson", itt nagyon fontos a kezdés, meg az érkezés közbeni gránát dobás/célzás. Nehezebb, mint amilyennek tűnik :DDD

    2. videó: 34 mp - 47 mp: becsúszás után, ameddig a hosszú folyosón kiiktatja az utolsó npc-t, és kezdi az átugrást a végső szakaszra. Szerintem ez a legkönnyebb rész, itt csak a célzásra kell figyelni, és azt kell megtanulni mikor lő pontosan. Pl.: 42 mp-nél, ha megfigyeled: akkor lő, amikor éppen ugrik át a jobb oldali falról, a bal oldalira, mert a célkereszt pont az npc-re fog kerülni, nem kell bajlódni a célzással. Ilyen apróságok nagyon számítanak.

    3. videó: 47 mp - 59 mp: ez egy kicsit trükkös, amikor megcsináltam a trophyt, akkor sem sikerült tökéletesen, minél magasabbra kéne ugrani, mert akkor tudod majd megcsinálni, hogy esés közben lelövöd az utolsó előtti npc-t, majd onnan vissza a falra megint az utolsó npc-t lelőni + finishelni.

    A 2. szakasznál említettem, de szinte mindenhol igaz, hogy előre tudja hol vannak az npc-k, és már ugrások előtt úgy tartja a célkeresztet, úgy tervezi meg az ugrásokat, hogy szinte ne is kelljen célozni.

    Tényleg ez a titka az egésznek, minden részletét lemásolni. Mindig végigvinni, előbb-utóbb sikerülni fog. Néztem sok más videót, nekem ez volt a leginkább tanulható. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák