Új hozzászólás Aktív témák

  • Qorthral

    őstag

    válasz venember83 #1696 üzenetére

    RIC - MAL - FER - SAU - LOT vagy GRO - MAL - FER - SAU - FI a javaslatom. Maldonado túl olcsó ahhoz (és túl nagy potenciál van benne), hogy eladd. Legalábbis jelen esetben, mivel nem segítene semmilyen komolyabb variáció összerakásában.

    Hosszabbtávra a -Mike- féle vonalat javaslom, vagyis ha némi pénzmag összegyűlt, akkor tedd be a Ferrari mellé a Mekit és szépen töltsd fel a vacak helyeket a közepes komponensekkel (WIL, SAU, TR, FI). Esetleg annyi módosítás célszerű, hogy akár a Lotust is érdemes eladni a McLaren kedvéért, mivel utóbbi gyorsabban drágul és egyre nehezebb dolgod lesz, ha be szeretnéd tenni. Pl 2 futam múlva várhatóan kb 70, 4 múlva több, mint 80 milliót kell majd értük leszurkolni, míg a Lotus ára lassan nő. Ez esetben valószínűleg Grosjean visszarakása lesz a célszerűbb, így eljutsz majd egy GRO - Vacak - FER - MCL - Vacak felálláshoz.

    Megjegyzés: Ha most a fenti 2 felállás közül a másodikat választod, akkor a következő futamra pont elérheted az előbb írt összeállítást (kis szerencsével). A baloldali verzióval sokkal neccesebbnek tűnik a dolog, minimum 3 futam kellene a Vacak - Vacak - FER - MCL - LOT álláshoz, szóval a jobboldali jobbnak tűnik!

    [ Szerkesztve ]

    PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))

Új hozzászólás Aktív témák