Új hozzászólás Aktív témák

  • Qorthral

    őstag

    válasz McCartman #1621 üzenetére

    Világos, jól is döntöttél. :)
    Nekem is bent volt Kimi eleinte, de rájöttem, hogy Grosjean jóval olcsóbban hoz kb ugyanannyi pontot...

    Ugyanaz az összeállítás, jaja, ültem kicsit a pénzemen. Jól is tettem, ahogy Te is jól választottál, pl Meki bukta lett volna. Persze utólag a Ferka, RBR, Grosjean kombó nagyon adta volna, de ilyen gyenge Mekire, Sauberre és Mercire még én sem számítottam. Igaz, a Sauber esete inkább pech volt egész hétvégén. Mindkét autónak pontszerző helyen illett volna befutni valahol Sumi környékén... (alsóhangon)

    DemonDani: Gondolod?

    Ferrari: Alonso az elmúlt 5 versenyből 4x volt dobogón és még a kivétel is Kanada, amit kis híján megnyert... Massa is szépen feljavult, Valenciában Koba ütötte el egy erős pontszerzéstől, itt meg 4. lett. De Monaco óta látványosan jobb, most is ügyesen versenyzett. Sztem már csak az Alonso faktor van kettejük között maximum, semmi más.

    RBR: Monaco óta végig győzelemre is elég tempót mutatott a RBR, 2x nyertek is, a másik 2 alkalommal (Kanada, Valencia) pedig közel álltak a győzelemhez/dobogóhoz.

    Eközben a Meki hátrafelele lépdel a Mercivel együtt, mely Monacoban volt utoljára igazán erős... Így szerintem eléggé kezdenek kirazjolódni az erőviszonyok. A Ferka, Red Bull duóhoz jelenleg csak a Lotus ér fel tempóban, várom is tőlük, hogy egyszer végre mindent jól összerakjanak... A McLarennek pedig az utolsó esélye a nagy javítócsomag, melyet a következő futamra visznek. Ha az kudarc, akkor bukták mindkét VBt.

    [ Szerkesztve ]

    PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))

Új hozzászólás Aktív témák