Hirdetés
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
-
IT café
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
IO.sys
őstag
Vadássz Edifier R1280T-t, nekem 20-ért sikerült. Olyan "fajta" hangja van, hogy 2 méterről nem tudod, hogy honnan szól. Nekem a hifi (hi-res) láncom része. Van benne erősítő és távos. Ha van egy kis pénzed, akkor Edifier S2000DB. Az otthonra picipénzből a végállomás, én is veszek egyszer, de most DAC csere van.
[ Szerkesztve ]
凸_(ツ)_/¯ // -Valamit kiírt a gép!... -Az a dolga!...
-
IO.sys
őstag
Nekem SMSL Sanskrit 10th DAC-om és Loxjie P20 csövesem fog menni, ha meglesz a csere.
-
IO.sys
őstag
Egyrészt nem értem, mi ez, másrészt ilyen nincs... Volt ennek valami előzménye?
-
IO.sys
őstag
Van valakinek ultrahangos mosója? Méregdrága, aranyozott RCA elosztó borban elázott.
Kifizetem.凸_(ツ)_/¯ // -Valamit kiírt a gép!... -Az a dolga!...
-
IO.sys
őstag
Múltkor kérdeztem, hogy hol bankoltok. Sikerült 2-re leszűkíteni a kört, a kettő közt évi 200 Ft a különbség. Erste vagy Raiffeisen?
-
IO.sys
őstag
válasz s7evcsenko #89116 üzenetére
Az az ijesztő benne, hogy szponzorált.
-
IO.sys
őstag
válasz Dluinet #89118 üzenetére
Igen, épp azt nézem, 2 év után évi 25140 Ft. Valaki itt a Revolutot mondta, azzal neki 3 éve ingyenes. Ennek nincs időm most utána nézni, az a baj. Amúgy meg tök utálom a bankokat, gondolkodok, hogy Takarékba megyek, csak az meg nem nagy multi cég stabil háttérrel, hanem magyar állami vállalat, ha jól tudom, szóval az se egy életbiztosítás.
-
IO.sys
őstag
válasz s7evcsenko #89121 üzenetére
Egyébként mi a helyzet a CIB-nél azzal, aki havi 10-15 bankközi utalást hajt végre?
Meg a számlára érkező pénz is duplán meghaladja a minimumot, így is az ECO a jó választás?凸_(ツ)_/¯ // -Valamit kiírt a gép!... -Az a dolga!...
-
IO.sys
őstag
válasz IO.sys #89124 üzenetére
Na, jól van, felhívtam az ügyfélszolgálatot, a számlával még nem rendelkező ügyfeleknek való menüpontot választottam, azon belül a lakosságit.
Azzal kezdte a muksó, hogy a számlámra nem lát rá, abban nem tud segíteni. Há mondom bzeg ez a cél.
Nem tudott válaszolni arra, hogy a 0 forintos ECO bankszámla meddig lesz 0 forintos, mert évente többször is változhatnak a kondíciók. What? Tehát megkötöm ma, március 2-án változás van és ennyi volt a free számla?
Ennek ellenére úgy látom, hogy kipróbálni mindenképp megéri, max kiakadok és kiugrok belőle.
Köszi mindenkinek a segítséget, majd a későbbiekben a Revolut témakör biztosan előkerül.
Szerk:
Következő kérdés. Hol kell a bankmonitoron igényelni a számlát? Van egy ingyenes segítség űrlap, azon kívül semmi.[ Szerkesztve ]
-
IO.sys
őstag
Nálunk is ment ma körlevél 72-es betűmérettel, linkkel a részletes tájékoztatásra.
-
IO.sys
őstag
Fogászat témában hova érdemes menni? Az se baj, ha SZÉP kártya elfogadóhely. Semmi komoly, csak fogkő meg pár lyuk.
-
IO.sys
őstag
válasz Engineer086 #89220 üzenetére
20mp bekapcsoló gomb nyomástól köteles kikapcsolni.
-
IO.sys
őstag
Értem, de nem is akartam zavarni amúgy, csak mondom hátha.
A 20%-os a Tesco-s és volt rá majdnem 50% akció, meg találtam neten egy Ruby Port nevűt, az 19,5% és nem találtam meg, pedig abban bízok jobban.[ Szerkesztve ]
-
IO.sys
őstag
Ha esetleg itt van az a segítőkész állampolgár, aki szerint az egyenrangúban nem volt elsőbbségem, hát elsőbbségem volt: [link]
-
IO.sys
őstag
válasz Dluinet #89279 üzenetére
Erre, hátha itt van a KRESZ nagymester. Először nem tudta, hogy nem volt nekem elsőbbségadás kötelezőm, utána a kanyarodás szabályainak félremagyarázásával akarta alátámasztani, hogy mi is a probléma. Egy pillanatra el is hittem.
-
IO.sys
őstag
válasz newwave0507 #89379 üzenetére
Noti ram köll.
-
IO.sys
őstag
Az nekem is gyanús, hogy a kormányzat tudja a tutit, amit szigorú titokként kezel. Túl sok jel utal erre. Gondolom, azért, mert úgy reagálnának az emberek, mint azon a black fridaykor, amitől a black nevet kapta.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kés topik
- Horgász topik
- Óra topik
- New Game Blitz - 2024
- Milyen széket vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon Kindle
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest