Új hozzászólás Aktív témák
-
Televan74
nagyúr
208.190 Ft -ért megvásárolható Sapphire Pulse RX6800 -as jelenleg jobb vételnek tűnik a 16GB memóriájával. A 4060TI 8GB -os kártyának 150.000 Ft alatt kellene lennie.
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
Dr. Akula
félisten
"A CableMod egy éves jótállással körülbelül 17 500 forintért kapható, 90 fokos szögben döntött, 36 x 21 x 21 mm-es 12VHPWR/12VHPWR adapterével"
Honnan derül ki hogy ez 17 rongy? Árat nem írnak, mert nagyker. Azaz nekünk halandóknak ez nem elérhető, innen nem vásárolhatunk. Így mondjuk árral se lenne érdekes. Pedig szükségem lenne egy ilyesmire, csak az kevés hogy "van de nem adunk".
-
villamos
őstag
Ezek a Redragon billentyűzetek kifejezetten ocsmányak...
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
opr
veterán
Ki a picsa megy generatorral kempingezni?
Akkor mar inkabb lakoauto, tetejen napelemmel vagy valami. El nem tudom kepzelni, hogy valaki felveri a satort, aztan kicsapja a generatort es indul a mikros melegszendvics fesztival."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
negro
őstag
Mostansag gondolkodtam lecserelnem az amugy tokeletesen mukodo jo 10 eves anno 2000 forintert vasarolt klaviaturam de en ezeket a 30-40 ezer forintos arakat nem tudom ertelmezni. Megis mi kerul ezeken ennyibe? A kinaban gyarott led vilagitas? Nevetseges.
''A kreativitás kulcsa abban rejlik, hogy tudod, hogy rejtsd el forrásaid''
-
-
Boby7777
csendes tag
-
opr
veterán
válasz Trailblazer #17 üzenetére
Szerintem erre gondolt
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
villamos
őstag
válasz Trailblazer #19 üzenetére
Vagy esetleg ez:
[link][ Szerkesztve ]
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
villamos
őstag
Hát ez úgy volt, hogy nekem is kellett egy billentyűzet. Úgy gondoltam, hogy kipróbálom milyen egy mechanikus. Végül nagyjából 20k -t költöttem rá. Persze alsópolcos, belépő szintű cucc, de már ez is ég és föld a korábbi párezer ft- os membrános csodákhoz képest.
A cikkben lévő Redragon egyik tulajdonsága, hogy cserélhetőek a kapcsolói, így különféleképpen testre szabható. Bár csak un. Otemu kapcsolókat, (és azok klónjait) fogadja, ezekből viszont rengeteg féle van.
[ Szerkesztve ]
-
lujo10
aktív tag
Köszi az összeállítást, bizonyára bennem van a hiba, de ezek közül kb. semmire nem adnék ki pénzt. Hát ez van
Egy igazi férfi Internet Explorer-t használ -> Kaland, veszély, kockázat. (Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm Uram, hogy legalább nem hullámzik!") Navigare necesse est, vivere non est necesse. Ja és Széles Utat!!!
-
őstag
Nevetséges? Talán mielőtt 'hozzáértő' szerepében ilyen gondolatokat írsz, be kellett volna írni egy keresőbe a mikrokapcsolós (vagy mechanikus) a membrános és a billentyűzet szavakat, és akkor kapsz pár találatot, ahol leírják, hogy mi a különbség ezek között (például a ph! összefoglalóját is: link hozzá). Ezen kívül a kollégák előttem le is írták, hogy a használatban is ég és föld a különbség a kettő között.
-
fanti
addikt
-
Lacielvtárs
nagyúr
vagy az is lehet hogy "ha menni kell, akkor menni kell" mondatra gondolt a kolléga
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
senior tag
Úgy látom az árak néhol stagnálnak, néhol pedig emelkednek, legalábbis tápegységek terén amikor én vettem márciusban még olcsóbb volt, külön rá is néztem az enyémre a linkelt weboldalon, hogy annak mi is az ára most, hát ez lesujtó.
RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
Exelsior
senior tag
Én rendeltem anno ilyet és másnap küldtem is vissza. Helyette inkább vettem egy akciós Keychron K8 TKL-t 42K volt akciósan és hát mit ne mondjam érezhető hogy más világ.
Samsung Galaxy fold 4 12/256 gb ,- Samsung Odyssey G6 S32BG650,ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 240mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 2X16GB,GeForce-RTX-3080-GAMING-TRIO-PLUS-12G-LHR/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,keychron k8,ROG Pugio II/Logitech G935
-
ceia
őstag
A PC jó , a 400-at megéri, és ezalatt úgysem lehet összerakni játékra alkalmas konfigot. Mondjuk én a házat lecserélném, a Sharkoonnak vannak jobb házai, talán még olcsóbban is. (nem üveges és nem LED-es, és az jobb is) És szokás szerint nem esik szó a tápról sem.. milyen márka lehet? Chieftek? Vagy Vargáné és Társa?
Szerintem jó az ASUS vga, csak drága. 120-at megérne. A háromventisek alapban nem tetszenek, az már túl van tolva.
A Samu monitor így ingyen sem kéne. Legyen ugyanez 27-es full hd 75Hz nem "okos", és már oké. A többi vagy nem jó, vagy csillagászati ára van, vagy nem érdekel.it's more fun to compute
-
ricsip
addikt
új lehetsz errefelé (pedig csak 16 éves a reg.-ed)
Ezekben az ajánlókban 10 éve folyamatosan csak eladhatatlan, raktarkészleten bennragadt salakot promóznak tripla áron a szponzorpénzekért. Ilyen szemmel kell megnyitni ezeket hétről hétre. Már ha még nem untad meg és megnyitogatod továbbra is ezeket az írásokat.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen