-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
Üdv, látom felmerült már Android-os Opera Mobile-os kérdés is. Olvastam, hogy szó volt a Youtube-os videók le nem játszásáról a legutóbbi pár frissítés óta, de azt nem találtam meg, hogy ezt pontosan mi okozza vagy hogyan lehet kijavítani. Visszatettem pl. én is a 12.0.4-es verziót, de csak annyival lett másabb, hogy az addig full fekete négyzetek most már betöltődnek, de amint az indításra nyomok kiírja, hogy a videó jelenleg nem elérhető.
Vagy próbáljak visszatenni valami még régebbi 11-es verziót, mit lehet ezzel kezdeni? Nem szívesen cserélném le ezt a böngészőt.[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
Üdv. Nektek behozza az Opera az Erste Netbankjának bejelentkező oldalát, meg pl. a Tré mobilkészüléklistáját? Nálam mindkettőre "Hiba a biztonságos kapcsolat során"-t dob. Chrome-val pl. megy hibátlanul. Mi baja van? Pár frissítés óta csinálja ezt. Muszáj visszaraknom egy régebbit, vagy van erre valami egyszerű beállítás, hogy ki/be-kapcsoljam ezt a hitelesítést vagy mit - ?
[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
Arra ugye nincs mód, hogy root-al valami fájl kicserélésével a /data/... alatt beimportáljam az asztali jelszavaimat az Opera Mobile-ba?
-
atillaahun
veterán
Értem, ez frankó, köszi mindkettőtöknek.
Esetleg a saját betűs keresőkre is van valami ilyen okosság? -
atillaahun
veterán
Ezt akkor csinálja amikor az érintés nem tökéletesen pontszerű, tehát akár csak egy apró kis csúsztatást is érzékel, az neki már szövegkijelölés.
Sok múlik egyébként az adott telefon kijelző érzékenységének beállításain.
Az enyém pl. töltővel úgy remeg, hogy olyankor abszolút nem fogad el hosszú érintést, csak kijelölést.
Megoldás természetesen nincs.Legfeljebb annyi, hogy jobban zoom-olsz érintés előtt, mert közelről kevesebb megy "mellé".
Ja igen, és valóban: KiKúRt MóD idegesítő.[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
-
atillaahun
veterán
Ha vissza gombbal kiléptek egy teljes képernyőre rakott beépített Youtube videóból, nálatok is összeszarja magát az Opera Classic?
-
atillaahun
veterán
Egy fülön jobb gombbal kattintva, majd Rendezés-t választva, az ott megjelenő dolgokat nem lehet valahogy gyors gombokra vagy mozdulatokra berakni? A függőleges meg a vízszintes elrendezés lenne nekem a lényeg.
-
atillaahun
veterán
Valami nagyon mókolással meg lehet azt csinálni hogy a gyorstárcsázók ne ilyen görgetős módszerrel jelenjenek meg, hanem oldalanként lehessen őket léptetni (lehetőleg oldalra)?
Elég sok van már és folyton keresgélni kell hogy hol van amit akarok.
Sokkal kezelhetőbb lenne, ha lenne egy-egy képernyő jobbra és balra is, úgy már tudnám nagyjából tematizálni hogy hova miket raknék. Pl. meló, privát meg egyebek, és lehetne így léptetni mint az Androidon az asztalt. -
atillaahun
veterán
Letöltöttem Operához az In-place translator kiegészítőt. Annyit tesz, hogy kijelölök bárhol szöveget akkor felhoz egy kis ikont, amire rákattintva lefordítja. Na most ez kb. minden oldalon működik kivéve itt az MA-n.
Valami ötlet, hogy mi baja lehet? -
atillaahun
veterán
válasz fatal` #20259 üzenetére
Adblock Plus van fent, de abban nem igazán látok ilyen beállítást. Oda csak kivételeket lehet hozzáadni, de az a fordítóra nincs hatással. Arra gondoltam még hogy az oldal egyedi beállítása lehet ezért felelős, de ha nálad megy akkor nem tudom mi miatt lehet különbség.
-
atillaahun
veterán
Ahhoz mit kell tenni, hogy ha belinkelnek egy videót, akkor ne az Opera akarja beépítve lejátszani, hanem a Youtube Android-os app nyíljon meg?
-
atillaahun
veterán
Azt meg lehet mondani az Operának, hogy adott oldal, pl. Gmail bejelentkezési adatait milyen sorrendbe ajánlja fel mikor egyszerre kattintok a két egérgombbal?
Csak mert van 6-8 Gmail-es címem amiket használok, és folyton cserélgeti a sorrendjüket, és baromi idegesítő. Nem lehet ezt sorba rendezni? -
atillaahun
veterán
válasz Sk8erPeter #20608 üzenetére
-
atillaahun
veterán
Illetve még az érdekelne, hogy az állapotsorban megjelenő url-t nem lehet fehérről mondjuk feketére állítani? Mert ebből most így szart se lehet látni, és azért nem egy utolsó opció.
-
atillaahun
veterán
válasz fatal` #20618 üzenetére
Hmm, fogalmam sincs.
De most vettem csak észre, hogy melóban fekete, otthon meg fehér, pedig elméletileg ugyanúgy használok mindent, de akkor majd témázgatok vele kicsit, hátha rájövök mitől lett az más.Más.
És az mitől lehet hogy Opera nem hozza be a Dropbox online PDF-jét, a Chrome meg pl. igen? Ez nálatok is ilyen?[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
Köszi a PDF-es tanácsot, sikerült megjavítani.
Erre is van ötletetek, hogy miért nem mutatja az Adobe oldalán az Opera a beépülő részt?
[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
Sziasztok, azt játssza most a munkahelyi 12.16-ös Operám, hogy miután belépek itt az MA-n azonnal kijelentkeztet, így nem tudok hozzászólni sehol (most Chrome-ról vagyok). Otthon érdekes módon semmi baja.
Mi a franc történhetett vele? Cookie-ra gondoltam, de engedélyezve van automatikusan mindenhol.
Nálatok nem volt még ilyen?[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
válasz atillaahun #20888 üzenetére
Már a Dropbox sem enged be.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Éjszakai műszak
- Milyen videókártyát?
- Anime filmek és sorozatok