-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
Topikgazda
válasz koppany82 #23842 üzenetére
Rövid válasz: sehogy.
Hosszú válasz: tűzfalban tiltod az Opera update szervereinek az elérését
Még hosszabb válasz: a biztonság oldaláról nézve egy webböngésző frissítését letiltani nem túl bölcs dolog még akkor sem, ha olyan változtatásokat vezettek be az újabb verziókban, amelyek neked nem tetszenek. Főleg egy olyanét (Opera 24) nem, amelyben ismert sérülékenység van (még az aktuális Opera 25 buildben is, de hamarosan jön a javítás rá)tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
dqdb
Topikgazda
válasz koppany82 #23844 üzenetére
Azt hiszem ez nem nagy kérés.
Az Opera fejlesztői szerint igenis az. Nagyon sokan kérték őket a csendes frissítés bevezetése után, hogy legalább utólag szóljon a böngésző, hogy frissült, de eddig süket fülekre talált.Hülye kérdés: extension nincsen rá véletlenül? Lusta vagyok most keresgélni, de ha nincsen, akkor kb. fél óra alatt össze lehet dobni egy ilyet ...
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
mexel
veterán
válasz koppany82 #23842 üzenetére
Vagy egyszerű módszerrel: opera_autoupdate.exe fájlt átnevezed pl: opera_autoupdate.exe.bak-ra. Ha frissíteni akarsz akkor visszanevezed.
Én pl a 25-re váltás előtt elmentettem ( illetve minden frissítés előtt) egy zip fájlba az egészet ( USB-s telepítésem van, így egyszerűbb) és ha nem teszik amit kapok akkor törlés, és vissza a zip-ből minden.
Régi, pórias megoldás de működik
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest