Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz Penge_4 #8674 üzenetére

    "Adatbázisfejlesztéshez nem értek, viszont azt tudom, hogy letiltani valamit könnyebb, mint végigpörgetni minden egyes kivételt, ami szóba jöhet és azt megoldani úgy, hogy véletlenül se legyen semmi gebasz."
    Há' de ezé' is jó a PHP, mert a lustáknak - mint én - is ott vannak a mások által már megírt, és a nyelvbe beépített függvények, amik ezt a problémát tökéletesen lekezelik. :K Escape-elve töltöd fel a speckó karaktereket, esetleg kódolva, és semmi para nem lesz. Legalábbis nekem abban a MySQL-adatbázisban, amit csináltam, nem volt parám az ékezetekkel jelszónál. :N Pedig semmi extra trükköt nem vetettem be hozzá.

    "A fórum [szerk.: SG :D] meg tényleg olyan igénytelen, hogy azt hittem direkt húzza az egész hozzászólást hover-nél. :DDD"
    Én is erre tippeltem, hogy valami majom így írta meg, mert azt hitte, hogy az frankó dolog, ha aláhúzza, ha az egeret föléviszed, de ezek szerint csak elcseszték. :D

    Egyébként elfelejtettem múltkor reagálni a CCleaneres dologra, és simán lehet, hogy igazatok van h_143570-nel abban, hogy ez lesz a probléma. Azért mertem használni Win 7 64 bit alatt is, mert XP 32 bit alatt rendszeresen használtam, és soha nem okozott galibát. Ott azért szoktam rá, mert meguntam a manuális takarítást. :D És gondoltam miért ne végezze el a piszkos munkát egy progi, ha képes rá.
    Szóval szerintetek ez lesz a hunyó? Ez mennyire tuti? Mert akkor leszokom a CCleaner használatáról 64 bites oprendszeren, de azt hittem, már elég kiforrott a CCleaner ahhoz, hogy az újabb, 64 bites oprendszerekre is felkészítették. :F
    Sőt, fontolgatom, hogy gyorsabb, ha újrarakom az egész Windows 7-et. :D
    Amúgy a Revo Uninstaller elvileg úgy rángatja le a programokat, hogy egyből kitakarítja a maguk után hagyott szutykot. De kicsit ezek után fenntartásaim vannak ezzel kapcsolatban is 64 bitre. :D Ezt is használgattam XP 32 bit alatt, ezzel se volt parám.

    Mellesleg nektek hogy tetszik a PH új felülete? :) Szerintem rosszabb, mint volt, a barnás sokkal jobban tetszett, és kevésbé volt bántó a szemnek.

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák