Új hozzászólás Aktív témák

  • dqdb

    Topikgazda

    válasz Krystal_s #28631 üzenetére

    Nem fogja fel, ha a felhasználó tiltja a frissítést és végtelenségig próbálkozik. Nagyon beteg. Megérteném, ha minden indításnál ránézne és próbálkozna, na de így? Elgondolkodtató...
    Nem letiltottad a frissítést, mert arra nincsen lehetőséged, hanem egyszerűen tűzfalból elvágtad a nettől a frissítésért felelős komponenst, ami azért eléggé más. A tűzfal a napló alapján úgy van konfigurálva, hogy a kapcsolatot nyitó alkalmazás számára egyértelműen elutasítsa a kapcsolatot, és nem úgy (stealth mode néven szokott futni, a Comodo nem tudom, hogyan nevezi), hogy a kapcsolatot nyitó alkalmazás számára látszólag megnyílik a kapcsolat, és az csak a timeout lejárta után jön rá, hogy nem sikerült a kapcsolódás.

    Maga a frissítés tényleg agresszív, azonban ez a komponens a connection refused hibák láttán arra a következtetésre jut, hogy van net, a saját szerver oldaluk vacakol vagy valaki megpróbál beavatkozni a folyamatba, ezért addig próbálkozik, amíg össze nem jön. Ha a stealth mód be lenne kapcsolva, akkor a timeoutra várás miatt 30-90 másodpercenként vagy még ritkábban lenne próbálkozás.

    A böngészőben alapvetően nem a felhasználó szívatása miatt nem lehet letiltani a frissítést, hanem azért, hogy a felhasználót megvédjék a saját hülyeségétől, amit egy nem frissített böngésző tud okozni a potenciális biztonsági hibáival.

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák