Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz Orlin #20340 üzenetére

    "Kint,van a friss Dev kiadás!A könyvjelzőket javították!Lehet rendezni ,mappázni!"
    Az Opera Developer 17.0.1240.0 változatot használom jelenleg, és nem értem, miről beszélsz. Milyen könyvjelzők? Vagy a Bookmarks Managerre gondolsz? Csak mert annak köze nincs az alapmotorhoz, az egy elhibázott, gagyi szar.

    Most pár napig használtam az Opera Developert, de egyelőre a Chrome kiváltására sem jó. Sebességben nagyon jó, meg tudom erősíteni, amit a sebességgel kapcsolatban írtak páran, DE
    1.) például az komoly, hogy nem lehet kihúzni a fület az ablakból egy másik ablakba, vagy úgy, hogy egy teljesen új ablak keletkezzen, mert nem másik Operás ablakra dobom rá?
    2.) Ezenkívül ami megint csak vicces: nem lehet textarea-ban kijelölt szövegre jobb klikkel kattintva rákeresni a kifejezésre a keresővel. Ha már Chromium-alapokon van, akkor miért nem? :O
    3.) Ha már Chromium-alapokra helyezték a böngészőt, akkor mi a büdös francért kellett kiszedni azt az igen hasznos funkciót, hogy a "Vissza" nyílra Ctrl-lal kattintva új fülön (!) jelenik meg a history-ban korábbi lap? :W (Erre már 2011-ben is kerestem a megoldást (ld. +1), de a régi Operánál is csak az aktuális fül klónozásával lehetett megoldani, majd ott nyomni egy vissza nyilat, most megörültem, hogy legalább ami jó a Chromiumban, azt nem fogják elkúrni a Chromium-alapú Operában, de természetesen már megint sikerült Operáéknak egy teljesen idióta döntést hozni - ez például mire volt jó? :U)
    4.) volt még pár dolog, ami feltűnt, de ezeket majd később, ha eszembe jut megint (most az olyanokat nyilván nem említeném, ami Chrome-ban is degenerált dolog, hogy nincs implementálva, például a fülek közötti Ctrl+Tabos váltás lehessen olyan, mint a régi Operában, ne csak sorban lehessen haladni balról jobbra, vagy jobbról balra, ha a Shiftet is nyomjuk)

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák