Új hozzászólás Aktív témák

  • vemalsar

    csendes tag

    Korábban említettétek, és sajnos én is azt tapasztalom, hogy bár nagyon szeretem az Operát, sok dolog miatt egyre inkább kiábrándul belőle az ember.

    Megmagyarázhatjuk netes szabványokkal, csúf IE-vel és MS-sel meg mindenfélével, de egy user azt várja, hogy leül a gépe elé, belövi a böngészőt és megy minden: és ezt nem tudja nyújtani az Opera jelen állapotában.

    Nekem a 11.0 csinálta, hogy valamelyik flash tiltó bővítmény után soha többet nem volt benne flash, a plugin már rég nem is volt fent, újra is telepítettem a flash player-t, de semmi nem akart segíteni rajta. Néha csak egy popup-tól crash-el be vagy iszonyúan belassul valamitől...bezárás után a process beragad és kézzel kell kilőnöm, hogy eltűnjön végre. A blogomon a címkefelhő szépen kiúszik jobb oldalt a semmibe...hogy csak azt mondjam ami hirtelen eszembe jut.

    Sajnálom mert amúgy nagyon szeretem, de nem is tudom...a szintetikus tesztek pontszámai nem nagyon dobnak fel, amikor valami miatt másik böngészőt kell ismételten indítani, és olyankor elgondolkodom, minek is akkor ez...? :(

    Kérdésem az lenne, találkoztatok-e a hibákkal, most van-e biztonságosan használható, stabil flash block plugin? Vagy inkább ne tegyem fel, mert az is kicsinálja a böngészőt? :s

    Ezzel a process beragadós dologgal lehet valamit csinálni? Nem használok sok fület és bővítményt sem pedig.

    Retro_Vem YT channel: https://www.youtube.com/channel/UCXrWwrQEMxnSiyzrU5wK2DQ

Új hozzászólás Aktív témák