Új hozzászólás Aktív témák

  • Martin97

    aktív tag

    Ma beüzemeltem az új lemfo lem x órámat.

    A csomagot felbontva szörnyű látvány fogadott, totál karcos volt az előlepi fólia és a kamerán is van egy csónya karc, ráadásul azon fólia sem volt. Holott pont az az egyik leglényegesebb eleme az órának a szmpontomból. A vámosokra gyanakszom. Valószínűleg ők barmolták szét a cuccot. Rettenetesen fájdalmas, hogy ennyire szarnak bele más drága pénzén vett cuccába. (Értsd, ez az óra az autóm értékének több mint a 10%-a.) Meg aztán miért is fizessek mégegyszer az államnak, azért amit már kifizettem? Főleg úgy hogy aztán annyit lopnak amennyit lehet és hazudnak mint a vízfolyás és egyre lejebb taszítják az országot!? Ez az eset újabb megerősítés, hogy amilyen hamar csak lehet hátra kell hagynom a süllyedő hajót. Fájdalmas ezt így kimondani, de ez a nagy büdös valóság sajnos. :O :(((

    Ettől eltekintve az óra maga nagyon jó. Az összeszerelési minősége kifogástalan. A felhasznált anyagok sem rosszak. Minőségi fém ötvözet és gumi/bőr szíj. A sim tálca puha gumival van szigetelve, vélhetőleg tényleg megfelel az ip68-as minősítésnek.
    Az x5-ös acél háza és bőr szíja vagy a régi órám acél háza és szíja még mindig minőségi etalon, azt nem éri utol ez a lemfo, de meglehetősen elégedett vagyok a minőségével mindezek ellenére.

    Gyönyörű színű és nagy méretű/fényerejű kijelzője van. A levágott alsó rész miatt nem annyira esztétikus mint a teljesen kör alakú kijelzős órák.
    Gyors az oprendszer és az 1gb ram bőségesen elég arra amire használom (viber, pdf olvasó, telefon, net, navi és főleg az értesítések kijelzése) valamennyi ezekből felváltva használva. Android 7.1-et futtat az óra, play áruházból bármit lehet telepíteni amit telefonra.

    A telenoros sim kártyámat gond nélkül felismeri és kezeli. A hívásoknál a mikrofon minősége kifejezetten jónak mondható. Viszont a hangszórója egy kicsit halk. Maximum hangerőn is fel kell emelni a fülemhez egy zajosabb környezetben hogy jól halljam a másik felet.

    A szíj akkora, hogy bármilyen méretű ember karját körbeéri, emellett meglehetősen kényelmes és minőségi.
    Alapból a szilikon van az órán, de mellékelnek hozzá bőr szíjat is ami (szerintem) kényelmesebb. Talán az x5 szíja egy fokkal jobb volt, de ez abszolút nem zavaró.

    Az akkumlátora aktív használat melett (max fényerőn), mely telepítésből, netezésből és próbálgatásból állt 2,5 órát bírt a gyári 90%-os töltéssel. Az egy napi használat simán benne van.

    A pulzusmérő szenzora vélhetőleg pontos, 3x mértem vele egymás után, mindegyik alkalommal 80-90 közti pulzust jelzett.

    A kameráról sérült lencsével inkább jelen pillanatban nem nyilatkoznék, nem lenne releváns. :(

    Ami biztos, hogy ez az óra a jelenleg kapható egyik legjobb. Rendszerben, kialakításban és sebességben maradéktalanul elégedett vagyok ezzel az órával. Az álltalam kifizetett összeget nem feltétlen érte meg, bár mivel szükségem volt egy minél jobb órára ezért újra ezt választanám. Ha nem fogják meg a vámon és 160$-ért meg tudjátok rendelni, akkor részemről nagyon ajánlott, főleg ha ki is használjátok. Bár igazából ha megfogják akkor is jó vételnek mondanám, mert tényleg sokat tud. :K

    Kerdések:

    A telefonomon deezeren hallgatok zenét, és az óra gyári appjával nem tudtam vezérelni a zenehallgatást, csak a hangerőt. A számok közt sajnos nem tudtam váltogatni. Melyik alkalmazást tudnátok ajánlani?
    Illetve a telefon kamerájának a vezérlése is csak a wiiwatch appal megy, a gyári samsung szoftvert nem tudja vezérelni és azoknak a módjait. Erre is van esetleg valamilyen megoldás? :F

    A legfontosabb kérdés viszont az, hogy kihez forduljak a fent említett sérülések miatt? Szeretném ha küldenének egy másik órát vagy a pénzem vissza (lehetőleg vámmal együtt), mivel ez így nem teljesen 100%-os sem esztétikailag sem funkcionalitásra. A történetet viszont nehezíti, hogy kedden vették át a csomagot, és csak ma délután tudtam megnézni.
    :(
    A nav-nak, dhl-nek vagy a lemfo-nak írjak valamilyen levelet amiben részletezem a problémát?
    Ti mit tennétek a helyemben? :F

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák