Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hmmm1

    aktív tag

    Köszönet miresz-nek az előző oldalon lévő beszámolókért :) :R
    Így megnyugodtam, és valszeg a 4GB-s mellett döntök, 2 évig csak kihúzza még az. (Főleg hogy nem minden vagy minden 2. játék érdekel, hanem kb minden 15. ^^) És jólesz az az i7, nem hagyom átbeszélni 5-re. Ugyanakkor 4790 helyett, lehet 4790k kellene mégiscsak. Nem akarnám tuningolni, de attól az alap többlet miatt lehet nem ártana. Mondjuk a k nélküli is ha hozna hasonló értékeket mint miresz-nél, na az már nagy királyság lenne. És még GTX750Ti-t akartam (nem mondanám rossznak azt sem, sőt) de ez csak időtállóbb.
    (A vicc meg majd az lesz, ha itt lesz és hetente-kéthetente 1x elindítok valamit:d mondjuk Witcher3 érdekel valamelyest, Mordor, GTA-t is bepróbálnám, meg ez a lótifuti talán jó sw feelingű battlefrontot is megnézném, ha még tart akkor a béta : )

    4264adam: Ja, én is azon izéltem, hogy nagyon sok tényezőtől függhet. Elég sok a variáció, alaplap, táp, márka minden számíthat ugye. - hogy ezek hogy passzolnak egymáshoz gondolom, a kártyával együtt. Super Flower tápról elég jókat mondanak, majd cska beválik.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés