Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
válasz SzlobiG #19905 üzenetére
Ma már megjárná, ha beszólogatna, de akkoriban, tizenévesen sok mindent nem tudtunk csinálni ellene...
Emlékszel a Toyotájára, hogy széthajtotta? 4.-be 170-nél arra verte, hogy 6500RPM-en üvölt a motor, meg kopik, de nem vált 5.-be csak azért se, hadd forogjon, ezt élvezte. Meg ott mutogatta hogy megy.Kíváncsi vagyok megvan-e még neki, bár már jó 6-7-8 éve volt ez, azóta biztos megjárta a motorgenerált.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
SzlobiG
félisten
válasz keIdor #19906 üzenetére
Jaja akkoriban pofazhatott ma már valóban megjárná.
Hogyne emlékeznék a hülye baromnak lehetett volna annyi esze, hogy diákok ülnek az autóba nem hajt úgy mint egy vadbarom ez miatt is utáltam mint szart játszon a saját életével.
Tuti nincs az már meg neki...Nem is vigyázott rá de ha te nem óvatosan tettél be vmit a csomagtartóba már pampogott hát a k. Annyát.
-
keIdor
titán
válasz SzlobiG #19907 üzenetére
Hajtott ott más is ökör módjára, nevetségesnek is tartottuk, hogy 18 évesen nekünk több eszünk van, mint ott a 40-50 éves felnőtteknek... 180-al előztek a kanyarban, 100m-t nem lehetett előre látni, azt ültek a járműben 9-en összesen. Cseróval ültünk sokszor ketten elől, láttuk mindig, hogy milyen előzéseket nyomtak, záróvonal, kanyar, köd, eső, éjjel, ezek kombinációja, egyik sem számított, a lényeg, hogy 180-200-al kell menni 3 számjegyű, szar úton.
Ma már nem hagynám, de ugye azóta rohadt sok év eltelt már, ha akkor szólok valamiért úgyis fegyelmit kapok.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz #35434496 #19909 üzenetére
Fiatalok voltunk, fogalmazzunk úgy, hogy el voltunk nyomva. Ez az ember, aki most indult a Jobbik színeiben, egykori "tanárunk" volt, olyan 2007 környékén és egy igazi bunkó paraszt, legalábbis akkoriban az volt. Ha a szemébe néztél, volt, hogy visszaszólt: "mi a f**st bámulsz?", ilyesmi embert képzelj el, és minden szarért osztogatta a fegyelmit, ha összejött az 5, akkor cumi volt, össze is jött annyi néhány embernek.
Nekem a fentiek miatt adott is kettőt, egyet, mert elmondtam az egész sz@rról a véleményem, a másikat meg azért, mert véletlenül hazavittem valamit, amit hiába hoztam vissza másnap, fegyelmi, csak, mert, ő megteheti. De mindegy, nekem csak kettő volt. Sokaknak 4-5, meg csak egy papírról van szó, amit egyedül ő élvezett osztogatni...
Meg nem törődött azzal, hogy 4-5 ember (vagy 8-9) van egy járműben vele, tolta neki ilyen 180-al, belement necces előzésekbe, őrült módjára vezetett. Csak ha koccanunk, nem csak ő maradhat ott.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
-
cyberkind
félisten
-
Daemon75
tag
válasz keIdor #19906 üzenetére
Most állítólag egy Volkswagen Transportere van, meg valami ütött kopott személyautó, de most is nyomja neki mint az állat. A modora se változott, most is beszól, hogy "mit nézel te köcs*g", ..de az etnikum csemetéjének nem mer dumálni nefélj.
Olyan vagyok amilyen, ha nem tetszik van ilyen...
-
keIdor
titán
Ez a Kövér Lacika is, nagyon téved, ha azt hiszi egy személyben eldöntheti merre menjen az ország. Orbán igazán leállíthatná a kutyáját. Rühellem azt az embert. Mióta az országgyűlés elnöke nagyon elszállt.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
radi8tor
MODERÁTOR
A politikát itt és most fejezzétek be!
Csak politika topicban engedélyezett erről beszélgetni.⭐ Stella
-
Asbee
veterán
Olyat láttam ma hogy nem akarom elhinni. Egyik ismerősnek kell egy alap néha netezős, szövegszerkesztős gép. Lényeg minél olcsóbban. Ismerős mondja majd ő itt egyetemen szól az informatikus srácoknak, hogy ingyen össze dobnak egy p4-es gépet. Ok. Hazahozom bekapcs, zárlatos mondom mi a fene. Táp kiszed, akkor kikapom alaplapot is. Ez után jött a sokk. A cpu hűtőt FA CSAVARRAL tépték bele a nyákba ami 3x akkora mint alaplapon a furat. Olyan szinten bele van szorítva, hogy a nyák be van nyomódva a cpu foglalt körül. A csavar annyira hosszú, hogy ezen ül az alaplap, tehát szarrá volt hajítva még +ban hogy be lehessen csavarozni. Hogy engedheti meg magának az ember, hogy ilyet kiadjon a keze közül. Akkor inkább ne akarjon "segíteni"... A táp legalább fps bluestorm... Aszem ma éjjelem ennek megcsinálására megy el, mert holnap vinné el.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
Egyébként észre se vettem hogy kitiltottak 3 órára a PH-ról, ugyanis ha már hosszú hétvége van elmentem inni a haverokkal.
De értem én hogy politika csak a topic-ban, de oda nem merek menni mert megesznek.Szerk.
Amúgy most akkor nem a politika miatt lettem kizárva, vagy azzal együtt?
Mert már régebben is használtam azt a kifejezést.[ Szerkesztve ]
-
Asbee
veterán
Bocs, de nem volt idegzetem lefotózni akkor, most meg szét már nem szedem. Sikerült megcsinálni szépen alátéttel, csavarokkal. Működik rendesen. Azt azért tudtam az alaplapok sok mindent bírnak, de, hogy ezt túlélte. Régi hp workstation alaplap. Pár papír Asrock lap szerintem már széttört volna.
-
TTomax
félisten
válasz radi8tor #19921 üzenetére
Van olyan része a fórumnak,ahol lehet beszélgetni felnőtt ember módjára fáradt gőz ilyen?Egyébként középszintű vezetőként,ha én ilyen stílussal beszélnék az alkalmazottakkal akkor a második hetet nem érném meg az munkahelyemen...szerencsére hét éve ugyanott dolgozok,mert használok olyan szavakat,hogy "légy szíves" "köszönöm".Eszembe sincs a munkádat kritizálni,de azért ide olyan emberek is járnak akik több generációval is lehetnek idősebbek vagy fiatalabbak nálad,és az a hangnem ahogy a munkádat végzed borzalmas,és finoman szólva balkáni...körbemoderálhatod ezt is,sőt akár ki is tilthatsz de az biztos hogy nem vagyok egyedül a véleményemmel.....
Más...
Így vegyél új játékot 30 fontért, [link] én beleszaladtam,és rendkívül felháborítónak találom,persze az egész játék nem sokkal több mint egy dlc teljes áron de azt még lenyelném,de hogy nem tudok natív felbontásban játszani az már nekem is sok(k)....
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Erdei88
veterán
válasz hszilard666 #19936 üzenetére
A kép neve alapján akár Shift 2 is lehetne
-
Balathruin
veterán
válasz hszilard666 #19936 üzenetére
Ez Sh.t 2.
-
CJ4567
nagyúr
-
cyberkind
félisten
válasz Erdei88 #19943 üzenetére
A foci meg az F1 topic-ban kb mindenki rossz szemmel nézte hogy kaptam egy ilyen rangot, de csak azért kaptam, mert volt időm segíteni az arcképes topicban, ugyanis akik odajöttek szartak a szabályzatra, azt kb minden forráskép rossz volt, de pár hónapja már nem érek úgy rá, így elvette tőlem a főmodi, amit teljesen megértek.
-
CJ4567
nagyúr
válasz hszilard666 #19948 üzenetére
Nekem nem azt illeszti be.
Mert 3 a magyar igazság[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest