Új hozzászólás Aktív témák

  • KillHates

    nagyúr

    válasz TomBoy1986 #7848 üzenetére

    Csak azért kérdeztem, mert ha a buszon van zárlat, attól még működhet a kártya, csak esetleg lassabban, illetve meg-meg akadva. Az adatáramlást, a paritás segíti, mert az csak optimális esetben (szupra vezetés - nem toyota! :DDD ) lehet tökéletes. A nyákon egy csomó dolog is beleszólhat, mégha nem is gyártási hibás a kártyád.
    Egy kis off:
    Úgy jártam, hogy a barátomnak összeraktam egy nagyon ütős gépet, nyertem a Gigabyte fejtágítóján egy DS6Q Deluxe (vagy valami ilyesmi) alaplapot, az előzőekben írtam mi mennyiségű bizbaszt adnak hozzá, összeraktam a gépet, minden oké, becsomagolom, nála ki, Ő elrendezi a szobájában, csicsamicsa coolerek, matricák, bekapcs indul-kékhalál-kikapcs, és megin. és megint. Szétszed, összerak, gép megy, oldallapok fel, gép nem megy. Meleg nincsen, tehát az baj nem lehet. Oldallapok le, gép megy! Nem húzom a dolgot; a Gigabyte adott egy hűtőmágnes szerűséget, rajta mindenféle specifikációval az alaplapot illetően, és ha ezt felraktuk a gép oldalára kb a ramok magasságába, a gép hülyét kapott. Máshová raktuk, pl proci mögé, nem izgatta.
    Tehát ezzel, azt akarom mondani, hogy a PCB (a nyák panel szaki nyelven) nagyon toleráns, de nagyon érzékeny is tud lenni. Lehet valami elektromos zavar, esetleg leejtették a kártyát szállításkor, de az is lehet, hogy Tyimpaű az előző napi szappanopera sztoriára jobban figyelt, mint a beültető gépre :F
    Egy szó mint száz, próbájátok ki egy másik alaplapba, és ha ott is melegszik a kártyával van valami, ha nem akkor az alaplapodat nem szereti. Csak így el tudod dönteni, melyiket kell vissza vinned.
    Sok sikert a teszteléshez, 220V-os dugót MINDIG kihúzni, gép belsejének a tapizása elött radiátort, vagy csaptelepet megfogni !! Főleg most a téli időben, mikor vastag pulcsikat hordunk!

    Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...

Új hozzászólás Aktív témák