Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Ahogy mondod; és a GS500-as szerintem is egy nagyon jó választás: egy alacsony súlypontú nagyon jól megülhető paripa; amolyan motorok svájci bicskája. Ha húzod neki az is szépen lép, viszont nagyon sokat bír és a száraz kuplungos váltója is "elnéző" a kezdeti bénázásokkal szemben. Én is megjártam a motoros "szamárlétrát" volt nekem mindenem; az 50-es pöcsköszörűtől a hayáig minden; de én is oda tértem vissza ahová Te; nyomom egy automata váltós tohonya spidermax-on Nagy test -> riadt autósok, tévéfotel méretű nyereg, rádió, pingpong asztal méretű plexi nehogy összeborzolja a szemöldököm a menetszél
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
Új hozzászólás Aktív témák
- Annak, aki NAGYban gondolkodik: Jonsbo N3 ház (8+1 lemez), NAS alaplap Intel 8505 processzorral
- GAMER PC: Új i5-10400F/11400F -RTX 3080 GDDR6X -512GB-4TB NVMe SSD -Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó ASUS ROG Strix G15 (G513RW-HQ035) - Erős hardver, hibátlan állapot, MacBook váltás miatt!
- Új Sony Alpha 7 IV BONTATLAN GARANCIÁS
- Új Sony Alpha 7 IV + FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS objektív BONTATLAN GARANCIÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest