Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ronyman

    aktív tag

    Sziasztok!

    Nemrég szembesültem én is a vodafone flottás hülyeségével, miszerint csak hálózaton belül lehet lebeszélni az előfizuban lévő perceket. Csak most tudtam végigolvasni a tájékoztató levelüket, mivel a számla anyámékhoz megy és csak a csekket dobják át nekem.
    Na abban ugye az van,. hogy október 1-ig nyilatkoznom kellett volna. Nem nyilatkoztam, de az is szerepel benne, hogy a hallgatás nem beleegyezés, azaz nem vehető ráutaló magatartásnak. Emellett az is olvasható, hogy a számla kifizetése vagy a szolgáltatások használata ráutaló magatartásnak minősül.

    Akkor most hogy is van ez?
    Mit tehetek ilyenkor? Felbonthatóm a szerződést? (2014.03.30-ig lenne MKH flottás előfizum +500mb internet Tarifacsomagom VF Business extra 2 flotta )
    Átválthatok más, nem flottás tarifacsomagra?
    Nézegettem itt a go és go+ tarifacsomagot. A go+ -nál ott van, hogy vodásokkal ingyen beszélhetek. Kérdésem az lenne, ha vodásokkal beszélek akkor tuti, hogy ne megy a 150 percből? (ha jól láttam volt már rá példa itt valamelyik topicban)
    A go tarifacsomagnál, szerepel, hogy "Összesen 100 perc vagy SMS". Na most ez azt jelenti, hogy 1 sms díja egyezik a percdíjjal? (go+nál ugyanez 150 perccel van ugyanez)

    Válaszaitokat előre is köszönöm!

    Üdv: Ronyman

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés