Új hozzászólás Aktív témák
-
G4ng3r
tag
Valószínüleg igen, mivel szinte (sőt lehet, hogy teljes egészében ) ugyanaz a kártya.
Ha megnézek pl. egy kompatibilitási listát akkor mindkét kártya rajta van.A 9800gt-k átnevezett 8800gt-k valójaban, nehezen tudom elképzelni hogy valamit is módosítottak volna rajta.
[ Szerkesztve ]
-
Demolator
tag
Hát nemtom sztem ha megtartod a gyári hűtést és ha gond van visszarakod és azzal viszed vissza sztem nem ugrik a gari... amúgymeg ha nem gyári hűtővel hajtod hanem valami jobbal akkor meg nem kell gariztatni .... szóval nemtom nemszoktak tönkremenni a vga-k max ha megsütik őket sztem... amúgymeg bármennyire is fáj a pénztárcámnak most rendeltem be 1 accelero s1-et ventit meg majd rakok rá én ha szükséges van itthon pár szerteszét
[ Szerkesztve ]
A reklám helye
-
Demolator
tag
Kedden kapom meg ha minden igaz majd írok remélem jó lesz ha már 5,5K-et adok érte...
A twinturbo sztem kb ugyanez csak plusz 2 venti van rajta biztos jobb de ehez is van twin turbo modul konkrétan asszem plusz 2K de van itthon ventim rárakom jó az max nem olyan szép...A reklám helye
-
Demolator
tag
Ezek nem rossz hőfokok nem kell aggódnod sztem a 75 még pont belefér ha nem 7/24-be megy ilyen melegen. Nálad sztem az új hűtő nemsokat fog hozni max 5-10 fok de ez csak az én tippem mondjuk azért az se kevés... nekem most hogy "moddingoltam" kicsit megint nyertem 3-5 fokot majdhogynem hagyhatnámm már így is de azért nem baj hogy jön az accelero s1 mert azzal még jobb lesz.... amúgy csak a levegő útját rendeztem el jobban...
[ Szerkesztve ]
A reklám helye
-
Demolator
tag
Ma végre felszereltem az Accelero S1 rev2.-t az inno3D 9800gt-re.
Először is annyit mondanék hogy 5,5K de megdolgozik az áráért. A felszerelés nem nagy munka csak némi odafigyelés kell hozzá. Az én 9800gt-mre az áramszabályzókra hozzácsomagolt hűtősüniket nemtudtam felrakni mert nem 1 sorba vannak a nyákon azon hagytam a gyári süniket bár így az maradt 1 melegedős gyenge pont de sebaj... a többi alakatrész szépen felment nem kelett álllítani a hűtő procicsatlakozóján sem, teljesen jól passzolt. Első körbe kipróbáltam passzívban háát mitnemondjak már itt csak pislogtam! a kiiindulási hőfokok gyári hűtővel zúgó miniventivel alapon : 67C terhelés alatt : 107C + !!! szóval marha forró!!! Accelero S1 passzívan alapon : 49C terhelés alatt : 75C !!! Ez már önmagában jó lenne de gondoltam van feleslegben pár ventim próba-cseresznye alapon 2db 8cm-es házhűtő ventit gyorsszorítóval ráaplikáltam a hűtőre (jó sok hely van simán rámenne 2db 10cm-es is...) és egybekötöttem a vezetékeiket majd az alaplapra csatlakoztattam. Alaplapomon a Qfan optimálisra van állítva szép halkan járnak a ventik olyan 1500-1800ford. körül. Ezzel a konfigurációval alapon : 44C terhelve : 53C !!!! Ez barátok közt is minusz bő 50C megdöbbentően jó hűtő Végül pár kép a gépem belsejéről (minden szó külön 1 kép)[ Szerkesztve ]
A reklám helye
-
Demolator
tag
Konkrétan 3 slotot foglal el de a képeken látszik hogy nekem sem kell alá már mást bepakolnom... hálistennek hangkártyára nincs szükségem mert a gyári digitkimenetet használom a házimozierősítő dolgozik vele az meg kielégítő... szóval ha hűtő ventit nem raksz rá akkor 2 slot ha slim ventit akkor ~2,5 és ha ilyen oldschool házhűtőt ami kb 2,5cm vastag akkor 3 slotot elvesz viszont ventikkel együtt már kemény darab lesz a vga és súlyos is sztem több mint fél kilo vagy akörül... gondolkodtam rajta hogy a vga szabad sarkát még felkötöm valami dróttal valahová mert sztem elkelne ... bár megtartja így is... amúgy a teljes vastagság sztem olyan 6cm környéke elég nagy és olyan széles a hűtő hogy a ház oldalát épphogy rátudom rakni nagyon ki van számolva... viszont az eredmények önmagukért beszélnek először nem is akartam elhinni.... holnap kipróbálom én is a "szőrös fánkot" ma lenyomoztam mi is ez a GPU Caps viewer nevű progi kiv. vok melegedik-e jobban vele... bár nemhiszem...
[ Szerkesztve ]
A reklám helye
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest