-
IT café
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bajgunar
aktív tag
válasz ElektrikusDE #18560 üzenetére
Nekem nem fogad el egy kupont sem.
Eltávolítod Device-t acc-odból (oldalon belépve), s utána cserélsz lapot, vagy win-t. S újra visszaaktiválod. Egyszer nekem így ment.
Aztán egy újab alaplap cserénél nem figyeltem, bennt maradt. S buktam a kulcsot.
Nem volt kedvem visszaépíteni a gépet.
Nem?Másik kérdés: meglévő ~250 napomhoz hozzá tudnám adni ezt a kulcsot. Vagy másikat számol?
Mert mikor buktam egyik kulcsot, nem tudtam átvinni abból a napokat. Pedig vagy ~750 nap volt... Mikor nem vettem ki a gépet acc-ból.Azé ez genyóság kaspersky-től... A kulcsot még anno exemtől kaptam... Na most nem megyek vissza hozzá, hogy a számlát adja má ide, mee nem tudom újra aktiválni.
[ Szerkesztve ]
Minek hirdet az, aki nem tud reagálni privire? Törölje a hirdetését, meg magát is... Csak teleszemeteli az oldalt...
-
Szellem.
nagyúr
válasz ElektrikusDE #18560 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép OFF
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple notebookok
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- War Thunder - MMO Combat Game
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC játékok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest