-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorien
veterán
válasz -Faceless- #30038 üzenetére
A HD2000 szerintem az árához mérten egy masszív fejes, sokkal inkább ezt választanám hordozhatónak, mint az on-ear AKG-kat. Dobálni persze nem kell.
[ Szerkesztve ]
Wherever you go - go with all your heart.
-
Dorien
veterán
válasz -Faceless- #30105 üzenetére
Emlékeim szerint 16490 volt a HI-2050, 16990 a TS-671.
-
Dorien
veterán
válasz tal-garius #30277 üzenetére
"404 - Not Found"
[ Szerkesztve ]
-
Dorien
veterán
-
Dorien
veterán
Tudtommal a DS / DSX és a D1 / DX csak line out-tal rendelkezik, aminek ~100 ohm-os kimeneti impedanciája van, ergo nem ajánlott fejesekhez. A kisimpedanciásoknál van hangerő, csak damping factor nincs, a nagyimpedanciásoknál meg jó eséllyel hangerő sincs.
-
Dorien
veterán
válasz DeathAdder #30351 üzenetére
A Pro 80 sokkal masszívabb fejes, a CAL!-ra vigyázni kell, mint a hímes tojásra, cserébe könnyű...
CAL! - 210g
Pro 80 - 340g[ Szerkesztve ]
-
Dorien
veterán
válasz Piftuka #30362 üzenetére
Hali!
Ha a Nomono kinyít újra, akkor meghallgathatod az összes Takstar-t. Tudtommal a legolcsóbb plüss párnás fejes a Superlux HD681 EVO, de ez félnyitott. 10k körül a műbőr párna az elterjedt, főleg a zártakon, de ez jobb hangizolációt is eredményez. Meg lehet próbálni a Superlux HD660-at, meg a HD662 szériát, ezek zártak.Wherever you go - go with all your heart.
-
Dorien
veterán
válasz Meridius11 #30370 üzenetére
Én az EVO-ra szavazok. (otthonra)
-
Dorien
veterán
-
Dorien
veterán
válasz DeathAdder #30416 üzenetére
Igen, ez szerintem is feketében néz ki jól.
-
Dorien
veterán
Nem rossz az E17. Inkább a Musilandokat szokták ajánlani, mert jobb az ár/érték arányuk, de azért az E09K dokkolója elég kézenfekvő választássá teszi. Volt a hardveraprón is múlt héten 26k körül, de ahogy látom már elvitték.
bluobluo75:
Takstar HD2000, Superlux HD662 széria, HD660
Superlux HD681 EVO, ha félnyitott is jó[ Szerkesztve ]
-
Dorien
veterán
válasz korpicschess #30426 üzenetére
Az új E10K szeptember körül jön, az gondolom még jobban lenyomja majd az árát a használtpiacon.
-
Dorien
veterán
-
Dorien
veterán
válasz Ati1979 #30449 üzenetére
Én egyelőre nagyon elégedett vagyok az E10 hangjával mind hangfalakkal, mind fejesekkel. Mások unszolására és a pozitív beszámolók miatt próbáltam ki az erősítőket. Bkercso rendkívül korrekt volt és ezúttal is köszönöm neki a lehetőséget.
-
Dorien
veterán
-
Dorien
veterán
Impedancia. Az érzékenység és az impedancia közösen határozza meg, hogy milyen hangosan szól a fejes. Minél nagyobb az érzékenység és minél kisebb az impedancia, annál hangosabb.
Beyer fejeseknél vannak eltérő impedanciájú változatok, itt elvileg a minél magasabb a jobb, ha van megfelelő erősítő, ami meghajtja.
Leigazoka:
A Pro csavart kábeles, a fejpánt jobban szorít, meg amolyan retro feeling a design. A driver ugyanaz a kettőben.[ Szerkesztve ]
-
Dorien
veterán
-
Dorien
veterán
válasz vodkaboy22 #30501 üzenetére
Biztosan igazad van, én csak a head-fi-s cikkre alapoztam a kijelentésemet. Ezek szerint tévedtem.
-
Dorien
veterán
válasz #71562240 #30503 üzenetére
"Az érzékenység meghatározza a hangosságot. Az impedancia csak szorosabb-lazább összefüggésben van vele. Az érzékenység maga a "hangosság". Azonos készülékkategórián belül a kisebb impedancia megnöveli az esélyt a nagyobb érzékenységre-hangosságra."
Igen, de csak akkor ha "voltage sensitivity" az, amiről beszélsz. (pl. Sennheiser)
A "power sensitivity"-hez (pl. Beyerdynamics) még kell az impedancia.[ Szerkesztve ]
-
Dorien
veterán
válasz #71562240 #30524 üzenetére
A sok szokásos bullshitet elhagyva nézz meg egy DT 990 adatlapot: [link]
Nominal sound pressure level: 96 dB (@ 1 mW)
Ettől még nem lesz ugyanolyan hangos a 32 / 250 / 600 ohm verzió ugyanarról a forrásról, hiába ugyanez az adat van megadva mindegyiknél.Wherever you go - go with all your heart.
-
Dorien
veterán
-
Dorien
veterán
válasz Canonfan #30731 üzenetére
Én sok időt nem adtam a K511-nek. Nem éreztem sem a felépítését, sem a hangját elég jónak a Superluxokhoz, Takstarokhoz képest. Media Markt-ban ki tudod próbálni.
Kemcso, GML:
Szívesebben hallgatom az AD500X-et, mint a barátnőm HD650-esét. Semmi zavaró hibája nincs, imádom a részletes, szellős hangját mindenféle stílusban. Basshead-eknek nem ajánlott, az tuti.Wherever you go - go with all your heart.
-
Dorien
veterán
válasz - = Zk = - #30805 üzenetére
Szerintem vedd meg ezt, ennyiért jó vétel: Superlux HMD660
Ez lényegében egy HD660 + mikrofon. Árulja már egy ideje, fogalmam sincs miért nem vették meg eddig.krisz242:
Néhány nap alatt bejáratódik normál használat mellett. Általában javul valamennyit mindegyik fejes hangja, de ez részben pszichológia is.[ Szerkesztve ]
-
Dorien
veterán
válasz Termi16 #30862 üzenetére
AD500X - Világos karakter, nagy tér, részletes és szellős hanggal. A basszusa feszes és pont elég, hogy ne nyomja el a többi tartományt. Hangszeres zenék nagyon jól szólnak vele.
A Sony XB széria a mindent elnyomó basszusról szól, csak elektronikus zenéhez való.
-
-
Dorien
veterán
válasz Meridius11 #30885 üzenetére
Szerintem örökké, a 662 EVO-val egyetemben...
-
Dorien
veterán
válasz ricshard444 #30924 üzenetére
Alaplapira? Nem ajánlott...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest