- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Mozilla Firefox
- XPEnology
- ASUS routerek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- DIGI kábel TV
-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzs3ko
tag
Van valakinek tapasztalata mx518 steelpad S&S párosról ? Low sens miatt félek a kopástól !
Szerk: pixeléknél
steelpad S&S 7.190 Ft + áfa / kopik ? ha igen mennyire ?
icemat 2.0 7.900 Ft + áfa / tuti tartós gondolom....
[Szerkesztve] -
Dzs3ko
tag
Még valami
tudom nem ide vág de: billentyűzet ami jó és elfogadható árú ?
( lehetőleg nagy puffer memóriával )
eddig ezt láttam legérdekesebbnek: Everglide t-1000 pro -
[G@B]
tag
nekem kb 1 évet bírt az s&s. az h low sense, meg mid & high...sztem elég nagy a szórás, mert nem mind1, hogy a windowsba az egér sense-nél hol van a csík, akkor pl a razer menüjében is van egy egér sense, plusz még a csé beállítása....szval lehet h az én 2.4 es sense-em a cs-ben lehet h nagyobb mint másnak a 2.4, de lehet h kisebb
s&s-re visszatérve jó, csak kopik, lassan de biztos halálhoz vezet....1 év alatt úgy elkopott ahol használtam h ott alig csúszott...VR6 // by vw vento
-
[G@B]
tag
van itt olyan fórumtárs, aki icemat skatez-t használ icemat 2.0 -hoz? mert most a hyperglide elkopott a kezem alatt.és nem tudom h milyen a 2 skatez összehasonlítva egymással....mert nem lenne mind1 hogy 2300 ft, vagy 930.
erre gondoltam:[link]
előre is kösziVR6 // by vw vento
-
stargazer
senior tag
hi!
nekem kéne egy iszonyat jó egérpad munkához. zselés csuklótámaszról mi a véleményetek? jó? nem jó? zavarja a kezet a szabad mozgásban? és mindenképp olyan kéne ami nem megy szét hamar. én az időtálló dolgokat szeretem. textil felületű tényleg nem szerencsés? olyan kéne amin jól csúszik a teflontalpú egér.
előre is köszi a válaszokat!Fegyverben réved fönn a téli ég, kemény a menny és vándor a vidék, halkul a hó, megáll az elmenő, lehellete a lobbant keszkenő...
-
Djuree
félisten
válasz stargazer #706 üzenetére
Qpadot ajánlom, szövet meg teflon egyben. Igaz kicsit drága 4700 a redtowerban. ezen nagyon jó a teflontalpú egér.ja és időtálló.
ha csak szövetet akarsz akkor steelpad QCK a legkisebb csak 2000ft, de ez nem annyira jó teflonos egérhez.
zselés támaszt nem ismerem...
[Szerkesztve]LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
[G@B]
tag
válasz stargazer #706 üzenetére
én a qck-t nem ajánlanám, volt vele tapasztalatom...nem jó a teflontalpas egérrel, nem csúszik jól, és nem éri meg az árár...én igaz qpad ot nem próbáltam de biztos vagyok benne h százszor jobb....
csuklótámaszosba a razer eXactMaT ot próbáltam, az nagyon jó, kényelmes, csak előbb utóbb elkopik ha sokat használod a munka folytán...ha nem akarsz sokat költeni, sztem az előző fórumozó jól mondta, a qpad lenne a lagjobb.sokan irják h nagyon jó, tartós...és az ára...? sajnos a minőségnek ára van....VR6 // by vw vento
-
tobias40
veterán
Üdv!
Most vásároltam 1 mx518-t!
Nem is gondoltam hogy ehhez komoly egérpad is kell!
Lehet fizikális baja az egérnek ha csak nagyon sima tök fehér asztallapon használom?
Az előző Genius egeremet is azon használom már több mint 1 éve.
Kell még az egérpadon kívül más is az egérhez esetle? (tappancs?
Pad nélkül ne is használjam?
CSS-re fogom használni ,a sens belövösében tud vaki segíteni?
Üdv! -
-
stargazer
senior tag
de itt magyarországon nem is láttam hogy lehetne kapni az ujfajta qpad-eket. a weboldalukon tök király pad-ek vannak, itthon meg csak azt a gamer aimosat lehet kapni... ja különben én is úgy voltam vele hogy sztem egy idő után elmállik a csuklótámasz és olyan kis igénytelenül fog kinézni. meg téllegnem vagyok biztos benne hogy nem zavarja a kezet a szabad mozgásban. megpróbálok utánanézni hogy hol tudnék uj qpad-et venni és akkor sztem az lesz. bár az ujakra valami spéci felületet írnak, ami nemtom textil-e. hybratec felülete van vagy mi... de hogy az mit jelent... csak az a lényeg hogy a teflon jól csússzon rajta! ja és az ujak közt van 4mm vastag is, érdekességképp megmértem a sajátomat, az 2.5mm. elvileg akkor az kellemesebb a csuklónak.
[Szerkesztve]Fegyverben réved fönn a téli ég, kemény a menny és vándor a vidék, halkul a hó, megáll az elmenő, lehellete a lobbant keszkenő...
-
[G@B]
tag
válasz stargazer #713 üzenetére
én sem láttam még CT-t és XT-t qpadból. de biztos hogy a pixel kft az elsők közt lesz a forgalmazók listájában...de sztem még jó bolt a modding computers kft, én tőlük rendeltem most skatez-t, másnap jött is a telefonhívás, hogy köszönjük rendelését, egyeztetés , stb...a pixelnél u . ez 1.5 hét volt.na mind1
a régi steelpad s&s-em 1 mm vastag volt. most az icemat 6mm magasan van:a kis talpak ennyire emelik meg az alján.szval sztem minnél magasab, annál kényelmesebb(persze egy bizonyos határig, de ez izlések és pofonok)VR6 // by vw vento
-
ANT
addikt
Ha valaki nem akar horror áron venni egérpadot, tudom ajánlani ezt[link]Bár apró hibája, hogy csak ötös csomagban kapható MM-ban.
''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika
-
ANT
addikt
Hogy mennyire kopik, az majd idővel kiderül. Én kb. négy hónapja használom. Az is jó benne, hogy - legalábbis nálam - nem szed össze róla semmi szutykot az egér tappancsa. Amúgy a hazai forgalmazójuk az MK Trading (csomagolás alapján)
''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika
-
stargazer
senior tag
hát könnyen lehet h én is felugrok pestre kipróbálgatni őket, mert most már nagyjábol körvonalazódott bennem hogy mit is szeretnék, és mivel a pad az egérrel kb 30 répa lesz, azért nem akarok blindre menni.
van ötletetek hogy konkrétan hol tudnék megvizslatni néhány padot egérrel pesten?
[Szerkesztve]Fegyverben réved fönn a téli ég, kemény a menny és vándor a vidék, halkul a hó, megáll az elmenő, lehellete a lobbant keszkenő...
-
nahat
tag
válasz stargazer #724 üzenetére
Nos a pixelben (pixel.hu) egészen biztos sok padot találsz, azt rebesgetik a redtowerben (redtower.hu) is szépen van. MM-ben szerintem nem tudod kipróbálni, de ott is lehet kapni egy két padot (szerintem ott a legérdekesebbek az árak).
''Ha egy cápa a kezedből eszik, a lábadból is fog...''
-
stargazer
senior tag
nincs köztetek valaki akinek HABU-ja van?
Fegyverben réved fönn a téli ég, kemény a menny és vándor a vidék, halkul a hó, megáll az elmenő, lehellete a lobbant keszkenő...
-
stargazer
senior tag
mivel nekem igazábol egész napos folymatos munkára kell, valahogy véletlenül én se tudom hogy, eljutottam a gondolatig hogy talán nem is egy egér lenne nekem az igazi megoldás hanem valami joystick vagy valami hasonló aminek a létezéséről talán nem is tudok...
komolyan. hallotatok már a ZTM-röl? zero tension mouse. kiba érdekes. na EZT próbálnám ki a legszivesebben most ez dobta fel a legjobban az érdeklődésemet.Fegyverben réved fönn a téli ég, kemény a menny és vándor a vidék, halkul a hó, megáll az elmenő, lehellete a lobbant keszkenő...
-
stargazer
senior tag
ja tudom ezt olvastam... ugy néz ki maradok az egér-projektnél. habu lesz. azt mondta egy angol oldalon a szaki hogy 1 hét alatt minden egér scroll-gombja megpuhul. csak a padon hezitálok még: 5L vagy razer mantis...
Fegyverben réved fönn a téli ég, kemény a menny és vándor a vidék, halkul a hó, megáll az elmenő, lehellete a lobbant keszkenő...
-
-
[G@B]
tag
válasz stargazer #734 üzenetére
igen....én is itt nyíregyen egy helyen találtam, ahol bementem és nem néztek rám mint az ufo-ra , hogy icemat-ot szeretnék venni. igazá ők sem tartanak túl sokat az iylen termékekből , de legalább megrendeltem pénteken és másik hét hétfőn le is hozták...nekem az volt a mákom, hogy tudtam, hogy még 1x műanyagot nem veszek(steelpad s&s volt, de az 1 kaki, és kopik is).razer mantisból volt mind2 fajta , de nem is gondolkodtam csak üvegben, mindenki azt irta , h az icemat naon durván csúszik, csak 1 '' gond '' van vele, h eszi a skatez-t.(és nem hangos, szinte hangja sincs hyperglide-al, és nem hideg )igy nem volt sok alternatíva megvettem az icemat ot, kipróbálás nélkül, de nem adnám oda semmiért...a qpad izgatja a fantáziám, h az miylen lehet, de nem cserélném le télleg ezt...megszoktam, ami ennél jobban csúszik az már szinte hihetetlen...megbököm az egeret és elcsúszik a pad másik végébeszval az icemat ot is nézd meg, ha van lehetőséged, igaz h kicsit borsosabb ára van , mint a többinek(10 k), de egy élmény rajta tologatni a rágcsálót
remélem jól fogsz választani, ami a pénztárcádnak és elvárásodnak megfelel(én sokat spóroltam rá... )VR6 // by vw vento
-
stargazer
senior tag
az egeres topicban egy srác belinkelt egy kegyetlen jó cikket egerek összehasonlításárol. kéne keresni egy ugyanilyet csak padokkal és belinkelni ide is.
nem nagyon kemény ez az icemat? mondjuk játéknál biztos még sokkal fontosabb hogy jól csússzon rajta az egér, mint hogy mennyire puha. vagy lehet h alapbol minden felhasználónak az a legfontosabb, és csak utána jön a többi szempont h mennyire kényelmes, tartós stb? végülis a csúszás részben kényelmi faktor is, hiszen minél jobban csúszik, annál kisebb erőt kell kifejteni az egér mozgatásához. valahol vicces ezen elmélkedni hiszen nagyon kicsi erőkröl van szó, de mégis.
nekem mivel alapvetően nem játékra kell hanem munkára, nekem a legfontosabb h kényelmes legyen. tehát mindenképp valami olyan pad kellene, ami vastag és puha, hogy ha egész nap nyomom a melót akkor ne fájjon a (jobb) tenyrem bal alsó pontja, ahol felfekszik az asztalra. nem tudom hogy ez min múlik: alapvetően kétféle egér van - tenyéregér és ujj-egér. ti letámasztjátok a tenyreteket egerezés közben? láttam videokat ahol a játékos le se teszi a tenyerét az asztalra...Fegyverben réved fönn a téli ég, kemény a menny és vándor a vidék, halkul a hó, megáll az elmenő, lehellete a lobbant keszkenő...
-
[G@B]
tag
válasz stargazer #736 üzenetére
nem kemény...nálam a tartósság és a csúszás volt a legfontosabb....mert 1 év alatt szétment az s&s, és az se volt 1 olcsó darab.
én a könyököm alatt egy picivel támasztom meg a kezem az asztal sarkán, és igy alig, vagy egyáltalán nem éri az egérpadot a csuklóm.
a razer eXactMat -nak van egy változata, amin van csuklótámasz, és ez kényelmes, sztem énnél talán nincs a te szempontodból jobb pad, amilyen minőséget keresel:
ez 8k +áfa körül van
amit meg írtál, h vastag legyen....az viszont nem lesz egyik pad sem....minnél vékonyabb kivitelre törekszenek általában....mondjuk nem igazán értem minek....:SVR6 // by vw vento
-
stargazer
senior tag
pedig az s&s-re azt mondják hogy nagy kultpad (vagy volt). igaz csuklótámaszos padot még nem próbáltam, lehet h télleg ez lenne nekem az igazi. most rájöttem mekkora hülye voltam mert tök sokáig nem használtam az egeremnek a saját driver-ét, pedig ott még lehet boostolni az érzékenységet, a windows-os max (amit mindig is keveseltem de csak így a lelkem mélyén ) fölé jócskán. most majd teszek egy próbát, mert most elég egy nagyon picit mozdítani az egeremen és máris a képernyő egyik sarkábol a másikba ugrik a mutató. ezek alapján elég lenne nekem egy kis egérpad is, de olyan ami jól elősegíti egy lézeres egér munkáját. ez az exactmat meg aluminium ha jól tudom. mondjuk ez se túl nagy, ami jó. csak nem tudom szereti-e a lézeregér. ugy tudom azok csak a szövetpadokat kedvelik. az utolsó kérdés már csak az sztem, hogy mi lenne a jobb: a csuklótámaszos vagy egy olyan ami puha vastag. igazábol a razer mantis 4mm vastag, ugyhogy azért vannak ám vastagok is. qpadnak is van. ezek a 4mm-esek már elég jó vastagnak tekinthetők ám, hiszen a többi ilyen 1.5mm-es csak. ma majdnem vettem egy HABU-t meg egy mantis controll-t de a józan ész szerencsére diadalmaskodott
-
nahat
tag
válasz stargazer #738 üzenetére
Létezik a steelpad qck családban egy 6 mm vastag úgynevezett heavy változat. [link] Felülete megegyezik a többi qck pad felületével (szövet), de vastagabb a szivacs. Szerintem pont olyan mint bármelyik tescos fekete egérpad... Az ára igen vicces, sosem fogom igazából megérteni ezt hogy képzelték. Talán a mérete miatt...
''SteelPad Qck Heavy
XXL méretű 6mm vastag szövet egérpad. Az összes egértípussal kompatibilis.
ára: 5.900 Ft + áfa.'' @ pixel
g@b: nekem a kedvenc padom az S&S, hyperglide-dal úgy csúzik mint barom. Az összes műanyag pad közüla legkopásállóbb. Talán eleinte nem skatez-el használtad, vagy nem tudom, nem kéne annyira kopnia.
[Szerkesztve]''Ha egy cápa a kezedből eszik, a lábadból is fog...''
-
[G@B]
tag
válasz stargazer #738 üzenetére
a z 1ik ismerősömnek razer/microsoft HABU-ja van,(azt sem tudom igazából melyik gyártót kell mondani, mert ugye kooperáció szüleménye ez az egér , na mind1) és tökéletesem működik az eXactMat-tal. [jaj igen , alumínium]
megmértem , az icemat 3 mm vastag üveglap, és az alján vannak rajta tappancsok(gumi), ami összvissz 6 mm vastagra/ ''magassá'' teszik.
hát igen a driver nem árt
hát lehet h kultpad, de nekem nem jött be...eleinte jó volt , míg az a rücskössége megvolt, de ahogy lekopot , elhasználódott , ahol használtam, nagyon nagy volt a kontraszt a széleihez képest...ott jól csúszott, ahol meg használtam érezhetően kevésbé.
nahat:pedig hyperglide-al használtam.most is azt használok.
nna ezaz...valakinek bejön, nekem nemezért gáz ajánlani másnak padot, mivel mindenkinek más jön be...
ahogy most is kezembe veszem az s&s-t, fénylik az a rész ahol meg van kopva, és tükörsima.én anno jóval kisebb sense-el játszottam, tehát kanalazni kellett rendesen mig az s&s-en körbe tudtam fordulni 360-at bármilyen játékban....lehet h ezért is kopott el 1 év alatt...VR6 // by vw vento
-
stargazer
senior tag
az sem mindegy h mennyit játszol rajta. én úgy hallottam hogy ezek annak ellenére h nagyon drágák, meg nagyon jó egérpadok, 3 havonta elhasználódnak...
ez király lenne a qck hevi, ha highsens is lenne belőle és kisebb méretben
eddig nem találtam egérpad benchmark-ot, lehet nincs is. egyet találtam ami megpróbálja a csúszást összehasonlítani több-kevesebb sikerrel, de az csak egy bizonyos gyártó padjaira koncentrált. pedig simán lehetne ezeket is benchmark-olni.Fegyverben réved fönn a téli ég, kemény a menny és vándor a vidék, halkul a hó, megáll az elmenő, lehellete a lobbant keszkenő...
-
stargazer
senior tag
télleg: hogyan lehet tisztítani egy szövetpadot??? csak nem mosógépben... bakker az beszív minden izzadtságot, azzal együtt a koszt, az elég csúnya tud lenni
-
nahat
tag
válasz stargazer #742 üzenetére
counter-strike.hu egérpad benchmarkok
Szövet padok: (kivéve steelpad qck)
[link]
üveg padok
[link]
''alu'' padok
[link]
Műanyag padok (steelpad és thunder padok)
[link]
mantisok
[link]
steelpad 5L teszt
[link]
összefoglaló teszt:
[link]
A srác az esreality-n (Sujoy) azt írta egyik hozzászólásában, hogy szándékszik egér-egérpad párosokat is tesztelni. Szóval melyik egér, melyik padot szereti a legjobban...
By England Sujoy ++++| - Reply to #2
I'll need to keep the mouse so that I can test how they do on different mousepads next.
Comment #3 @ 19:26 CET, 11 December 2006.
[Szerkesztve]''Ha egy cápa a kezedből eszik, a lábadból is fog...''
-
nahat
tag
Egyik-másik kicsit reklámszagú, de fogódzkodónak megteszi.
''Ha egy cápa a kezedből eszik, a lábadból is fog...''
-
nahat
tag
Úh, nagyon szégyellem magam, hogy mindig a szerkesztési idő lejártával jutnak eszembe még dolgok, de ez is egy elég hasznos egérpad teszt szerintem, szintén a counter-strike.hu-ról.
fUnc, everglide, dkt padok.
[link]''Ha egy cápa a kezedből eszik, a lábadból is fog...''
-
stargazer
senior tag
az nagyon sirály lenne ha csinálna a srác egy ilyen benchmarkot padokrol is!!
kösz a linkeket, és elolvasva nem rossz, nem rossz, de hiányolom belőle azt a fajta egzaktságot, ami az egeres benchmarkban megvan. még mindig nem vagyok 100%-ig tisztában a különféle anyagú padok közti különbségekkel.Fegyverben réved fönn a téli ég, kemény a menny és vándor a vidék, halkul a hó, megáll az elmenő, lehellete a lobbant keszkenő...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- LEGO klub
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- Politika
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest