Hirdetés
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Alulértékelt az NVIDIA, 2035-re elkészülhet a mesterséges szuperintelligencia
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- 10 milliárd humanoid robotot jósol 2040-re Elon Musk
- Windows 10
- Windows 11
- ASUS routerek
- Windows 7
- AliExpress tapasztalatok
- AI-alapú önvezetésbe fektet a Toyota
- Alulértékelt az NVIDIA, 2035-re elkészülhet a mesterséges szuperintelligencia
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Ati Crossfire: [link] Ha régebbi kártyád van, akkor érdemes elolvasni!
AMD Crossfire:
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz Insolent #2594 üzenetére
Azért azt a 75W-ot amit a PCI-E sinen keresztül ránt fel a második 5850,azt azért még nem a booster adja....és ez lehet a kulcs...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
gombcomp
senior tag
válasz Insolent #2600 üzenetére
Nem szerették az akkori konfigomat,és nem indult egyik sem.
Pedig az alaplap indulása után a Boosternak is be kellene röffenni...de nem tette.
Meg akartam spórolni a tápcserét, 550W + 150W gondoltam működni fog,de csere lett."Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert
-
emre
veterán
válasz Insolent #2620 üzenetére
A konfigod alapján én nem tenném olyan tápra amelyik nem 8 tűs, pláne ha tuningolod is kicsit. Láttam már olyan képet, hogy a 4 tűs táp csati beleolvadt a lapba. Igaz az egy P35DS3-as deszka, meg egy Q6600 volt. mod: itt a kép
[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
14adam
addikt
-
14adam
addikt
válasz Insolent #2624 üzenetére
pedig annak vinnie kéne
14A+15A-es ággal rendelkezik kombináltan a többi feszültséggel 440wattot tud. Proci tuninghoz és a vga-hoz is elég lenne és ha nyomsz üres járaton egy prime+furmark párost akkor se kapcsol le? csak egy kis feszemelős tuningnál kapcsol le? (értem ez alatt azt,hogy pár századdal emeled már akkor is leáll?) -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Itt a szentjánosbogaras Nothing Phone
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HTPC (házimozi PC) topik
- ZIDOO médialejátszók
- Kés topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.