Hirdetés
-
IT café
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok, Sandisk Sansa mp3 lejátszó vételén töröm a fejem, kérlek segítsetek, hogy az alább leírtakon kívül mivel tud többet a Clip+? bővíthető sd-kártyával?!
ill: pixMania - Sansa ez olcsó, de nekem ennek a design-ja jobban bejön mi a különbség a kettő között és melyiket ajánljátok. Különleges elvárásaim nincsenek, értsd nem fonos sem az fm-rádió, sem különleges dugaszok, esetleg a bővíthetőség még talán, de amúgy a 2 giga elég lenne... Tudtok olyan boltot ahol érdemes ezeket megvenni mert olcsóbb/leárazott stb. ? Várható februárban áresés, vagy ezen nem látszódott meg a karácsony? thx[ Szerkesztve ]
-
Jim-Y
veterán
Hmm akit érdekel esetleg egy videó a régi és az új sansa összehasonlításáról:
youtube. Ezt megnézve az új jobban tetszik, áttették a hangerőszabályzót a másik oldalra így nem zavaró a fejhallgató kábel, a menüléptetés finomabb lett, és bővíthető sd kártyával. Clip+ jobban bejön, de külcsinre nem tetszik a négyszögletes forma:/ -
Jim-Y
veterán
válasz chubii #10093 üzenetére
Hát jah, már rajta is voltam a rendelésen persze már az is egy minusz pont, hogy nincs személyes átvétel és készpénzes fizetés, én valahogy jobban szeretem ha minden helyben van:S inkább kimennék a francba érte, csak lehessen személyesen intézni:/ pixmániánál nincs ilyen, viszont egy clip+-t boltolnék ilyen áron, máshol sokkal drágább
-
Jim-Y
veterán
válasz ponti_ak #10133 üzenetére
Nekem a pixmániás 2gb 9000-ért nagyon szimpi volt, már rajta is voltam a rendelésen, amikor beírták PH!-ra, hogy vigyázni kell velük, egyrészt lassan szállítják, másrészt lehetséges, hogy te is visszacserélt terméket kapsz, azt megint cserélni baromi sok idő, szv bármennyire is csábító volt nem rendeltem:/ Nekem a favoritom egy 2 gigás piros clip+ lenne ha találnék vhol jó áron
[ Szerkesztve ]
-
Jim-Y
veterán
Itt szeretném elmondani, hogy nekem idestova 1 éve Clip+ lett kiajánlva, azóta használom és nagyon szeretem, egyszerű felhasználó vagyok, és tökéletesen megfelel a hangzása, köszönöm, hogy anno ezt ajánlottátok ... SanDisk +1 (csak, hogy fájjon)
Majd ha negatív kritikák jönnek akkor húzd le, addig ne ...
-
Jim-Y
veterán
válasz Kazimír #13042 üzenetére
Szia, én amikor megvettem a lejátszót egyből cseréltem a fülest egy .. Panasonicra talán... majd most 1 év után előkotortam, és azt leszámítva, hogy szivacsozott és lehetne hosszabb is a kábele nem veszek észre különbséget. Hangzásra nekem megfelelő. Ha megteheted szerintem vegyél egy olyat ami neked a legmegfelelőbb, és a gyárit tedd bele a kabátzsebedbe (én ezt tettem) hátha egyszer még jól jön^^
[ Szerkesztve ]
-
Jim-Y
veterán
Ha lejátszót bekapcsolod akkor az inner memory, és az SD tartalma vegyítve jelenik meg, így együtt tudod lejátszani őket. Természetesen van lehetőséged külön az egyikről, és külön a másikról is lejátszani zenéket. Amikor PC-re dugod akkor külön-külön jelennek meg, autorun az innermemorynak, és egy külön processz az SD-kártyának. üdv
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok, tudnátok segíteni légyszi? Van egy Clip+ -om és érdekelne, hogy szoftveresen tudok e emelni a hangerőn, olvastam korábban, hogy lehet, érdekelne, hogy hogyan üdv
-
Jim-Y
veterán
válasz FireKeeper #13644 üzenetére
Nekem van is egy eladó másfél év garis Clip+ -om ha érdekli egitomi-t
-
Jim-Y
veterán
Nem tudja véletlen valaki, hogy hogyan tudnám downgradelni a firmware-t a clip+ -mon?
-
Jim-Y
veterán
válasz tariattila #13666 üzenetére
Ipod Touch .. bár nem tudom, hogy hangzásban milyenek, de nemsokára megtudom^^
-
Jim-Y
veterán
válasz tariattila #13668 üzenetére
A telefonom váltom le egy ipod+strapafon kombóra, és ehhez meg kell majd válnom szeretett clip+-tól Pedig nagyon szerettem, annyira ha lesz pénzem akkor veszek még egyet Bár még nem adtam el, mert közben meghalt az inner memory szv viszem szervízbe.. :S
-
Jim-Y
veterán
Biztos lesznek olyanok mint én akik nem értékelik a "mindent" bele vonalat, engem kifejezetten idegesít ha telefonról kell zenét hallgatnom, arról nem is beszélve, hogy egy ilyen multimédiás kütyünél megoszlik az aksi, míg egy mp3-nál ki tudod használni zene hallgatásra az egész "aksit". És akkor még méretről, súlyról,kiélezett funkcionalitásról nem is beszéltünk, szem. szerint nem is tudom, hogy kinek van igénye telefonra/mp3 lejátszóra/laptopra/playstationre egyben.
-
Jim-Y
veterán
Biztos nem használom olyan gyakran a mobilom mint te, de azt se mondanám, hogy keveset. Egyébként amit leírtál az korrekt, így megértem, hogy neked tetszik ez a vonal. Az is egy szempont, hogy valószínűleg olcsóbb venni egy ilyen készüléket amiben van kamera,wifi,java,mp3 player, mintha ezeket külön vennéd meg..,de az vitathatatlan ha drágábban megveszed ezeket ,akkor mindenből 2-3X olyan jót kapsz, ez biztos egy dilemmaforrás sokaknál, nálam is mert én sem vagyok úgy eleresztve hogy ez a szempont ne számítana, de én inkább spórolék és vennék egy fényképezőt külön, ami nem 5mp-es hanem jóval több.
p.s: egyébként nem áll valaki kapcsolatban a HAMA szervízzel, nem tudjátok, hogy hogy vannak nyitva?
-
Jim-Y
veterán
Ha esetleg érdekel valakit: Clip+ kalandok
-
Jim-Y
veterán
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok, szeretnék venni barátnőmnek karácsonyra egy mp3 lejátszót, clip+ -om volt már, egy olyan lenne az igazi neki is, csak sajnos 10K alatt szeretném megúszni. Két kérdésem lenne, egy hogy valaki tud-e valami best-buy ajánlatot, ahol a clip+ -t megkapnám 7-8K körül, vagy ha nem, akkor tudtok e valamit ajánlani clip+ árszint alatt. 2-4gb elég, és a minőség sem elsődleges szempont. De azért kalapkakit sem szeretnék venni ha értitek, hogy értem^^
-
Jim-Y
veterán
válasz faklyasgyuri #16042 üzenetére
Ez így igaz, de nem mindenkinek van pénze iPodra
-
Jim-Y
veterán
válasz PR0JECTNR56 #16045 üzenetére
Hát, nekem volt már clip+ -om, és most iTouchom van, ha csak zenelejátszót vennék akkor clip+, ha ez nem elég akkor iTouch. clip+ vs. ipod csatában én a clip+ -nak ítélném a győzelmet, mert olcsóbb, ha nem magyarországon lennék és az ár nem lenne egy ilyen erős tényező akkor nyílván máshogy nézne ki a képlet.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Olyan AI-t akarnak, ami érzelmileg kötődik az emberekhez
- Spórolós topik
- Honor Magic V2 - origami
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Milyen asztali médialejátszót?
- Amazon Fire TV stick/box
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Eladó! 150.000.-
- Új - Apple MacBook Pro 14" M4 Pro 14cCPU/20cGPU / 24GB/1TB - Silver - Bontatlan - Utolsó darab
- Logitech G920 + (H) váltó +ajándék
- GAMER PC - RTX 3060 - I7-8700K - 32GB RAM - 120GB SSD - 1TB HDD
- Új GAMER félgép - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700 + G.Skill Flare X 2x16GB DDR5 6000MHz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest