Hirdetés
-
IT café
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz trialboj #28438 üzenetére
keretet nem adtál meg, így alsó kategóriában a Ruizu X2-t bátran ajánlanám. (pár napja linkelve is volt ~$13 összeg)
tartósságról nem tudok nyilatkozni, párom 6-8hónapja használja, de csak ritkán[ Szerkesztve ]
"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz trialboj #28441 üzenetére
hát a Ruizu ahogy írtam ~$13, tehát benne van a keretbe. ahogy, h van hozzá kijező is csak pluszt ad Súlyra am meg sem érzed, kb mint egy teli doboz gyufa... de lehet annál is könnyebb
hangra viszont jó árához képest, hangos is (P3 elég halk ugye telókról pl, de x02 szépen meghajtja), és elég sok időt bír egy töltéssel (15h++)
Persze nem rábeszélni akarlak, meg ugyebár tartósságról nem tudok nyilatkozni, hogy aktív használat mellett mit bír, de én spec ebben az ársávban nem tudok jobban"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
Tulku
veterán
válasz trialboj #28441 üzenetére
Lehet neked vmi ilyen termék kéne...csak az nem ez az ársáv....talán használtam láttam féláron jófogáson, de még akkor is jócskán túllóg a kereteden...
Itt nincs vezeték, rögzítési anomáliák, vízálló...stb...de drága...aliexpressről lőnék a helyedben vmi hasonlót, de ott megint az a bökkenő, hogy mi van ha kuka?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lexus, Toyota topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Tőzsde és gazdaság
- Drasztikusan megváltozhat az iPhone 17 Pro, itt az első fényképes bizonyíték
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- Eredeti játékok OFF topik
- iPhone topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.