Hirdetés
-
IT café
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macilaci457
őstag
válasz Sir Lemming #3333 üzenetére
Hát, tömören:
Akksiidőket feltüntetik, max egy picit le kell vonni, használattól függően.
Beépített akksit nem kell meríteni, akkor is rádughatod, ha csak 5 percet ment.(mert Li-Ion)
Kb hány feltöltést bír? Kb hányszor töltötted már fel a telefonod? Mert kb ezek is annyit. Ha minden nap töltöd, pár év múlva csökken a kapacitása.Jelenleg az igényeidet az ML100-as és ML300 is kielégíti, de őszinte leszek, az ML300-as butább mint az FY500-as volt, kb azóta nem fejlődött az MPIO...
Nézz el ennek a boltnak a weblapjára: [Bolt] és olvasd el a lejátszók oldalán alul a hozzászólásokat. -
Macilaci457
őstag
válasz Sir Lemming #3338 üzenetére
Passz. Meizu E3? Az is ceruzás.
Vagy Iaudio G3.... az már más árkategória.[ Szerkesztve ]
-
chriszo79
csendes tag
válasz Sir Lemming #3338 üzenetére
Hello Sir Lemming,
hasonló dilemmával küzdök mint te. Mire értetted, hogy az ML300 karcsú?
Sikerült már döntened egyébként?
-
ponti_ak
addikt
válasz Sir Lemming #3345 üzenetére
Szia,
ha érdekel az i7, keress rá az iAudio topikban, nemrég gyűjtöttem össze valakinek nagyjából az eddigi hsz-eket... MOD: nna, itt is van...
üdv.[ Szerkesztve ]
-
ponti_ak
addikt
válasz Sir Lemming #3347 üzenetére
Köszönöm, átrágtam magam rajta, és.. hát... nagy-nagy kérdőjelek. (pl.: hold kiüti-e a gerincen fekvő gombjait is?)
Ha akarod, akkor nem, pont ez a lényeg.D2? Köszi, jól van, teszi a dolgát. Elég sokat írtam róla itt, a topikjában (100.hsz körül).. meg az iAudio-sban is, ott is érdemes rákeresgélni..
[ Szerkesztve ]
-
ponti_ak
addikt
válasz Sir Lemming #3349 üzenetére
DAP = Digital Audio Player
A sokszor tévesen mp3-player-nek titulált lejátszól helyes megnevezése.DMB = Digital Multimedia(?) Broadcasting
Keress rá a wiki-ben.. nincs erőm előkaparni..Egyébként ha ennyire szabadon módosítható az i7 akkor nem értem a nagy félelmeket az utazás közbeni használatnál....
Nem az utazás, hanem a járás, sprotolás, stb... = mozgás
Pl. a G3 (U2, U3, X5, stb) joystick-ja segítségével képes vagy a télikabátod zsebében lévő kezeddel a farmernadrágod zsebében lapuló lejátszót vezérelni.. A gombokkal viszont nem. Ez a para...[ Szerkesztve ]
-
rumos14
nagyúr
válasz Sir Lemming #3352 üzenetére
azért nem árt a praktikusságot is szem előtt tartani
U3 például? -
rumos14
nagyúr
válasz Sir Lemming #3354 üzenetére
látom az elemes működés már egyáltalán nem szempont, szóval érdemes megnézni a Samsung T9-et.
-
rumos14
nagyúr
válasz Sir Lemming #3356 üzenetére
hát akkor vagy veszel egy >8gigás lejátszót, vagy egy 8gigás telót. ez utóbbi kapcsán az adathordozás azért cinkes, mert többynire döglassan lehet csak rájuk másolni.
szóval inkább talán egy akármilyen teló és egy mp3 lejátszó, bár nemtom milyen 8gigásat ajánlanék, talán Samsung T9 vagy a Sony 800-as sorozat, nem olcsóak. -
rumos14
nagyúr
válasz Sir Lemming #3376 üzenetére
bocs, szóval pl. innen tudsz csemegézni
[link]
most már van 810-es sorozat is (pl. 815) aminél már nem kötelező a SonicStage, ha ez akkora para. megjegyzem, nekem semmi gondom nem volt vele.
a 8 gigás konkrétan a 818, 55k, nem olcsó, de igen minőségi fülest adnak hozzá-
tegnap voltam fukarban, láttam a 610-es szériát is, hát, az sem rossz, vhogy nagyon egyben vannak ezek, 5k-val olcsóbbna az is szóba jöhet. -
ruscus
tag
válasz Sir Lemming #3388 üzenetére
OK, semmi gond , csak a kérdésed eléggé olyan benyomást keltett (elnézést ha nem így gondoltad!), mintha egy "csóró" ember nem várhatna el többet az élettől, mint amennyit a "pénzéért" megkaphat. Bár végülis ez így van, csak nagyon nehéz tudomásul venni.
És sajnos én bizonyos dolgokkal képtelen vagyok megküzdeni. Na asszem ezt a témát ezzel itt végleg lezárom, nem ezért van ez a topic.
(egyébként pesti vagyok, de ennek ne tudom mi jelentősége van ) -
ruscus
tag
válasz Sir Lemming #3526 üzenetére
Szia Sir Lemming!
Én úgy tudom Infopatika [link] elég megbízható ilyen téren. Legalábbis eddig én csak jókat hallottam róluk. (és azt is hirdetik magukról, h minden náluk a legolcsóbb - és ez még ha nincs is feltétlenül így, a szervízük akkor is sokak szerint mindenképp nagyon megbízható és korrekt)
Itt vannak az áraik:
2 GB: 33 900 Ft
4 GB: 41 900 Ft
8 GB: 59 900 FtDe a többiek biztos tudnak ennél olcsóbb helyet is mondani (?)
(aminek a garanciális feltételeiről sok rosszat lehet hallani, az az extreme digital)
-
ruscus
tag
válasz Sir Lemming #3529 üzenetére
Ezt megértem, én sem szeretek rendelni (ill. még sose rendeltem semmit), de lehet h most nekem is meg kell majd tennem a jó ár érdekében. És gondolom ha vidéken laksz (ezt nem tudom), ezt te is nehezen tudod csak kikerülni, ha olcsóbban akarsz hozzájutni. De infopatikának én bizalmat szavazok a pozitív hozzászólások alapján (12e felett azthiszem nem is számolnak fel száll. költséget!, és utánvéttel is lehet fizetni az átvételkor), külföldről meg hiába olcsóbb, számomra túl nagy a kockázat (szerintem nem éri meg azt az árdifferenciát, mert pl. ha cserélni kell, a szállítási költséget még pluszban fizetheted)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Politika
- Renault, Dacia topik
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik
- Sharp 50FQ5EG: középkategóriás QLED tévé gamer funkciókkal
- További aktív témák...
- Intel N100 Mini PC
- XMG/Clevo 15,6" 300Hz FHD,i7-11800H,RTX 3080 16GB,32Gb,új Samsung 980 1TB nvme SSD,új pad,új töltő.
- Lenovo Thinkstation D30 Dual-Xeon E5-2650 64GB RAM 1TB SSD GTX 750
- BOMBA ÁR! új Hp Envy x360 garanciával! /2in1/Ryzen5-5500U/8GB/512 SSD/FHD/TOUCH/GARI
- 0 perces RYZEN 3 laptop eredeti Win10-zel! FullHD IPS / 12GB DDR4 / Samsung SSD!!! Garancia+számla!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest