Hirdetés
-
IT café
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorien
veterán
válasz fericske #36194 üzenetére
Én nagyon szeretem az eredeti xDuoo X2-t, a mai napig megvan. Eltekintve attól, hogy csak karakteres felülete van, gyönyörű hangot ad a basszusosabb fejhallgatókkal. Pl. a Focal Spirit One S erről hatalmas kedvencem volt, míg a Shanling Q1-ről nekem már túlságosan mélyorientált. Ahhoz a Focal Listen karaktere passzol.
Meg ennek már van rendes súlya és anyaga (fekete alu) is, a Sansa Clip egy kis gyerekjátéknak tűnik mellette... Utóbbi szerintem futáshoz, sportoláshoz lehet jó, felcsíptetve valahova a ruhára. Na ezt az X2 nem tudja.
Wherever you go - go with all your heart.
-
Kammerer2
kezdő
válasz fericske #36194 üzenetére
"Az Xduoo kezd, vagy akar felzárkózni a "nagyok" - hoz, elnézve a termékpalettájukat."
Sajnos éppen a hordozható zenelejátszó, alias mobil DAP terén mostanában nem jönnek ki új termékekkel. Pedig ennek a műfajnak a hőskorában jellemzően tényleg igen jó ár-érték arányú termékeket kínáltak a belépő (és alsóközép) kategóriákban az X20-ig bezárólag. Mobil DAP ügyben jelenleg csak kifutó típusaik vannak, azaz miközben a DAC-amp szcénában valóban egyre újabb és újabb készülékeket fejlesztenek (mobilt is, asztalit is), sajnos a mobil DAP műfajjal, úgy tűnik, leálltak. X2S is már csak maradék van itt-ott.
Lakott sziget-Bogár a hangyabolyban-Válaszd az életet!
Új hozzászólás Aktív témák
- 0 perces RYZEN 3 laptop eredeti Win10-zel! FullHD IPS / 12GB DDR4 / Samsung SSD!!! Garancia+számla!
- Fujitsu Lifebook S752
- Asus Rog Strix 17 Gamer Tervező Laptop 17,3 -40% Brutál Ryzen 9 5900HX 16/1TB RTX 3070 8GB QHD 165Hz
- FSP Hydro G PRO 850W 80+Gold
- DELL 15 Gamer Tervező Vágó Laptop 15,6" -35% AMD Ryzen 5 5600H 8Mag 16/512 RTX 3050 4GB FHD 120Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest