-
IT café
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3tr0
őstag
Sziasztok,
most töltögetem lefele a gépre a leveleimet, de szintén mint WonderCsabo-nál nálam is 300-sasával tölti csak le őket. Most tényleg nem lehet egyszerre letölteni az összeset?
Mert több mint 5000 levelet elég sokáig fog tartani letölteni.... -
m3tr0
őstag
Sziasztok,
itthon két gépen is TB van levelezés céljából telepítve, Win 7 alatt tökéletes, Xp alatt viszont a spam leveleket csak megjelöli kis tűzcsóvákkal de nem helyezi őket mappába...
Elég idegesítő,hogy azon a gépen napi 50-60 levelet kell végig kattintani amiből kb.2-t ami érdekel.
Próbáltam beállítani de nekem sehogy se sikerült.Hogyan lehet normálisan kiszűrni vele a nem kívánatos leveleket?
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Játék World Of Warcraft sorozat(bővített kiadások)+Nightfall
- Surfshark Starter VPN - 3 hónap / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Surfshark Starter VPN - 2 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Windows 7 Home Premium, Pro, Ultimate és Windows 8, 8.1 Pro licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akciók!
- Windows Server 2016, 2019, 2022 Standard, Datacenter, Essentials termékkulcsok - MEGA akció!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs