Új hozzászólás Aktív témák

  • Taktoj

    aktív tag

    válasz merrid #4853 üzenetére

    a net egyesületes sem rossz, én még ajánlanám a mobilflotta.net et. bár ott most asszem a vodás vonal megszünt s maradt egy perces telenor s talán egy voipos a magán előfizetőknek.

    én a cégeshez csatlakoztam az T mobilos. S új számot kértem, miután a cég nevére 5ropiért írták volna át a szupi kis számomat /06-B0-CAB-BB-BC/. De ha megkérdezném az ismerősök közül 200 at s egy fejből elmondaná akkor annak fizetnék egy rekesz sört.

    Tehát ha túl jutsz azon hogy " de ezt a számomat ismerik" /ami ugye annyit takar hogy a te nevedet látják a számod kutyára nem érdekel senkit /persze van ahol kereskedelmi értéke van egy jó számnak, de ez a te esetedben nem mérvadó/, akkor bejuthatsz egy jo kis flottába. Ja s persze el kell fogadni, hogy semmi nincs ingyen csak az amit te is ingyen megcsinálnál másnak, bár biztos szép a két szemed :) Tehát csatlakozási díj ezért van.

    nekem s még sokunknak itt megért ennyit, sőt még hűséget is vállaltam, mert nem hiszem hogy a közeljövőben 12ft os másodperces díjak lesz a kartell szolgáltatóknál. abban az 50 sms ben meg ami jár hozzá /10 éve csak autópálya matricát meg lottót veszek sms ben :)/ szépen elküldöd azoknak az ismerősöknek akik fel is szoktak hívni / szerintem ez max a telefonregisztered ötöde/

    Persze ha ezt mind lehúzásnak érzed hát szíved joga, mivel valószínűleg keveset beszélsz, vagy ezért vagy azért akár maradhatnál kevésbé jól megbecsült ügyfél is aki inkább mindig rossz szájízzel beszél két percnél többet mert soknak találta a csatlakozási díjat.
    Egy előfizetés azért mindig jobb mint egy feltöltős, s ahogy egyre idősebb leszel erre szép lassan rá is fogsz jönni. Ha pedig nem tudsz ellenállni az előfizetés okozta csevej határainak akkor olyat kell keresni ahol limitálni lehet az egy hónapban lebeszélhető mennyiséget.

    Az élet olyan, mint egy doboz bonbon. Sosem tudhatod, mit veszel ki belőle.

Új hozzászólás Aktív témák