-
IT café
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor9991
őstag
válasz KamuMazsola #33699 üzenetére
A 100megabájtos adathoz mindenképp kell hang keret.
Adatkártyaként 4GB a minimum, ha jól tudom, a lassítás ebben is 240 ha elfogy a keret.
Árban mindkettőt megkapod 1500 körül. -
outdoor
aktív tag
válasz zagloba #33700 üzenetére
Ennek örülök. Mindez semmit nem hat a panaszok érvényére.
A panaszokat meg kell oldani. Hibák bárhol felüthetik a fejüket. Emberek vagyunk, és a rendszerek sem hibátlanok. Ezért összességében a legaggasztóbb azt hallani, hogy amikor valaki hibát jelez az ott dolgozó embereknek, azok pedig a panaszra vagy jelzésre nem válaszolnak fél évig, vagy éppen sohasem. Mintha tévedhetetlenek lennének.
Talán nem az a dolguk, hogy kiszolgálják az ügyfeleket? Talán nem kapnak fizetést, hogy ellássák ezt a munkakört? Talán nem részesülnek a haszonból?
Ezért számlázás után itt reklámozni, amikor kifejezetten sok a panasz, komoly hibákra derül fény és a rajongók védekezésük során is megdöbbentő visszásságokról adnak hírt, szóval a reklámozás ilyenkor nem tudom, milyen célt szolgál. Mindenesetre a közöny a másik problémája iránt nyilvánvaló.
Egyesek talán úgy gondolják, hogy csak az eladás a feladatuk, mert abból élnek. Az ügyfél ilyen szempontból a múlt sikerének, a teljesült eladásnak a kellemetlenkedő maradványa. Akinek az eladás egyenlő a bepalizással, annak az ügyfél egyenlő a bepalizottal. És ennek megfelelően bánik vele.
A proper digital assistant could be my best friend
-
tmp0124
tag
Valaki meg tudja mondani, hogy az Telekomos katolikus flotta (MKPK) esetében mekkora sebességre lassítanak a kiegészítő NetPlusz csomag felhasználása után? (A havidíjban foglalt adat után letilt, de írnak olyat, hogy kiegészítő használata esetén csak lassítás van...)
-
KamuMazsola
őstag
Tud valaki csak netet, nem baj ha kevés, ha utána korlátozottan lehet tovább használni és kb 500 Ft körül van havonta?
Üdv.: KamuMazsola
-
Zeki
nagyúr
válasz KamuMazsola #33708 üzenetére
Bluemobile.hu
-
MODERÁTOR
-
Tav-Csoves
őstag
válasz KamuMazsola #33710 üzenetére
Édesanyámnak blue net csomagja van, lazán megy a WhatsApp.
-
veterán
Úgy tudom voipot korlátozni már nem lehet/szabad, törvénnyel van szabályozva.
[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Atomgeszi
veterán
[link] Ezt a mai napi adventi ajándékot rá lehet küldeni vajon a 4GB-os iQ-ra?
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
KamuMazsola
őstag
Teszünk vele egy próbát. Köszi mindenkinek!
Végülis nem fontos, hogy flottás legyen, a sebesség sem elsődleges, a legfontosabb, hogy folyamatosan legyen net, hogy a gyerekeknek ne fogyjon el. Semmi olyan fontosat nem csinálnak még a telefonjukon ami indokolná az előfizetéses netet és mivel kétkártyás mobilokat használunk a "fő" számukon mindig elérhetőek.Üdv.: KamuMazsola
-
KurtCobain
őstag
DPI-re engedte a +1GB-ot.
Mmm'kay?
-
tusik
tag
válasz KurtCobain #33720 üzenetére
-
csacsi67
addikt
-
csacsi67
addikt
válasz Tav-Csoves #33727 üzenetére
Majd küldök Neked Mikulásra egy jó kis csomagot .
[ Szerkesztve ]
-
adam1400
tag
Az normális hogy a flottán belüli ingyenes beszédet a 60 perc ajándékból vonta le?
mivel korlátlan iq-s vok ezért én 60p-t kaptam
-
MODERÁTOR
-
adam1400
tag
válasz Viktor0610 #33730 üzenetére
nem istvánt? a 1220 az ingyenes a flottából is? mivan ha azt is levonja a 60-ból?
-
MODERÁTOR
-
kory24
őstag
"A 100 magás csomagban voip nem vehető igénybe"
Tudtommal a netsemlegesség miatt ilyen nem lehetséges.
És nincs is ilyen korlátozás..... -
zagloba
aktív tag
válasz Viktor0610 #33732 üzenetére
My telenorban adja a+1GB adatot! iQpro
-
arnyekxxx
veterán
Elméleti kérdés: Ha a korlátlan adatsimre megadja a telenor a +1GB-ot akkor megsemmisül a világegyetem?
-
MODERÁTOR
-
csacsi67
addikt
válasz Viktor0610 #33736 üzenetére
Akinek minden korlátlan az mit kap? Virgácsot?
-
poffsoft
veterán
válasz Viktor0610 #33736 üzenetére
60 perc beszélgetés az adatsimre.... szerintem 42.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz poffsoft #33739 üzenetére
poffsoft:
Ma nagyon write only vagyok.Tehát:
- beszélgetős kártya nem korlátlan nettel: egy giga 30 napig;
- beszélgetős kártya korlátlan nettel: 60 perc beszélgetés;
- netes kártya vagy teljesen korlátlan (beszélgetés, net is) csomagos előfizetés: ebből a körből kimarad.Bferibörs:
Szerintem szándékosan.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
poffsoft
veterán
-
Bferibörs
addikt
válasz Viktor0610 #33741 üzenetére
dehogy marad ki, kap egy szép fekete négyzetben egy megosztás feliratú - lehetőséget
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
Ksix
tag
válasz Viktor0610 #33741 üzenetére
Tévedés, a teljesen korlátlan csomag mellé 30 nap Deezer az ajándék.
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Jelenleg a Telekomnál vagyok Like díjcsomaggal, ami már eléggé elavulttá vált számomra, főleg a havi 50MB -os adatkerettel
Váltani szeretnék másik előfizetésre vagy ha épp úgy adódik másik szolgáltatóra.
A számomat természetesen szeretném továbbvinni.
Átböngésztem az összefoglalóban linkelt Mobil flottás dokumentumot és ez alapján eléggé szimpatikus lett a Telenor hálózatát használó iQpro flotta.
Nem teljesen értem a Típus sorhoz tartozó értékeket. Mit jelent az "Adatkártya, Hanghívásos" iQpro esetében?
Tehát gyakorlatilag internetezésre és hívásra használhatom az általuk küldött kártyát, ugye?
Jól értem, hogy a nem lebeszélhető alapdíj 1575 Ft, amihez 4GB internet jár ami 60 kbit/s -ra van lassítva ha elfogy az adatkeret és 12,70 Ft/perc -ért telefonálhatok és 21,60 Ft -ért küldhetek SMS -t?
Mert ez így eléggé jól hangzik, főleg úgy hogy nincs belépési díj.
Tehát ha havi 100 percnyi kimenő belföldi hívásom van és nem küldök SMS -t, akkor a havidíjam 2845 Ft lenne?Köszönöm a válasz(oka)t.
(Elkezdtem átnyálazni a fórumot, elnézést ha olyat kérdeztem, amit még nem olvastam.)Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
egera24
csendes tag
Sziasztok!
Ha az IQpro-s díjbekérőt nem fizetem be 5 napon belül, annak milyen következményei vannak?
Már csak azért kérdezem, mert ma telt le az 5 napos határidő, és ma délután hihetetlen mód belassult az internet (eddig 50Mbit/s volt az átlagsebesség, most nagyjából 2Mbit/s)
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest