Új hozzászólás Aktív témák

  • bostone

    addikt

    válasz zseko #19798 üzenetére

    Ismersz valakit olyan adatkártyával, aki megerősítheti az állításodat, miszerint nem lassítja az alfa 11 a korlátlan netet?
    Nem arra gondolok, amit használsz, a beszéd +net, hanem kizárólag adatforgalmat bonyolító simre.

    Tervben volt, hogy belépek, amíg a netegyesület oldalán feltett kérdésemre, számomra használhatatlan konstrukciót jelöltek meg: 100 mega 150 megával, majd korlátlan 100 kbps. Nem tudom ki volt az illető, nem találkoztunk személyesen. A neve szerint ő a netegyesület. Miért léptem volna be, ha én mást keresek? Arról sem tehetek, ha ők sincsenek tisztában a saját csomagjaikkal vagy az alkalmazottak/önkéntesek hiányos információval rendelkeznek.

    Amint valaki bejelentkezik a fórumra és jelzi, hogy lassítás nélkül használja az alfa 11 korlátlan csomagot, máris küldöm a szükséges dokumentumokat és a 6000Ft éves díjat a megfelelő helyre. Ezért leskelődöm itt két hete, de eddig még nem tette meg senki.

    Meg akarok szabadulni az inviteltől, mivel magas áron kínál elavult szolgáltatást. Én volnék a legboldogabb, ha bagóért kapnék igazi szélessávú netet a lakásba.

    Félre ne érts, nincs veled problémám, nem a vita kedvéért maradtam vonalban, és valószínűleg túl tömören fogalmaztam mobilról és menet közben. Elnézést kérek, ha sértőnek érezted a mondandómat.

Új hozzászólás Aktív témák