Új hozzászólás Aktív témák

  • WildBoarTeam

    aktív tag

    válasz Bull Boss #66888 üzenetére

    Szerintem nem ilyen egyszerű, mivel rajta(d) kívül szerintem mások is vannak a tárolóban, szóval nem célszerű feszítővassal nekiesni. :)
    Ami szerintem célravezetőbb: Vedd fel velük a kapcsolatot és másoltatsz magadnak kulcsot, vagy elővezeted nekik, hogy a régi tulaj nem adta ide a kulcsokat, így nem garantált, hogy nem fogja egyszer puszta jóindulatból kipakolni az egészet és emiatt lehet célszerű lenne lecserélni a zárat. Ez utóbbival kilőtted a régi tulaj hozzáférhetőségét és lesz tárolóhelyed (meg egy szobabiciklid ;] ), bár lehet a zárcsere költségét érdemes bevállalnod (gondolom sima laposkulcsos zár, ami 2-3k)

    Ha utána küldesz egy üzenetet a fickónak, hogy másnap a kuka mellé teszed a cuccait, még zokon se veheti ha megteszed.

    Szerk.: Ja látom már megkerested a másikat... hát ez köcsögség a részéről, de érdemes meglesned az adás-vételit, ha abban szerepel, akkor biza nem akadályozhat meg benne. Ha nincs kulcs, hívod a közös képviselőt és közlöd vele, hogy mivel abban a helyiségben neked van tulajdonrészed, te hívsz egy lakatost, aki fel fogja törni és szeretnéd, ha a részükről is jelen lenne valaki a további kellemetlenségek elkerülése végett. Ezután meg adsz egy kulcsot a másik tulajnak. De ehhez tényleg kell, hogy legyen benne a szerződésben.

    [ Szerkesztve ]

    blabla

Új hozzászólás Aktív témák