- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Trump és az AI miatt 4 éves mélypontra került a Samsung
- Összerakja az AI-t és az 5G-t az NVIDIA
- Más reklámokat nézhetnek a Facebookon az európaiak
-
IT café
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalanceR
addikt
Sziasztok,
Routercsere előtt állok...
Nincsenek nagy igények igazából csak egy funkció érdekes számomra:
Egy egyszerűbb NAS-t szeretnék kiváltani az úr routerrel. ( 720-as filmeket játszanék le róla a rádugott HDDről) illetve ha van a routernek kintről elérhető felhőszolgáltatása, az pozitívum...
Ilyen célra az Asus RT-AC52U B1 AC750 megfelehet? Vagy egyéb árban hasonló alternatíva?[ Szerkesztve ]
#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
BalanceR
addikt
Sziasztok, végül az 57u lett, viszont lenne pár kérdésem:
Engedélyeztem az iDisket, hogy ftp-n elérjem távolról is a rádugott hddt, ddns beállítva, belsőn hibátlanul működik, viszont gondoltam ránézek telóval... Nem megy... Beállítások átnéz, minden fasza. Újra teszt, még mindig nem... Megosztottam a telóm mobilnetét egy win 10es laptoppal, úgy is próbálom ftpn elérni, semmi... Timeout... Szóltam havernak, hogy nézzen már rá... És neki megy🙄 mondom, nézze már meg mobilnettel, és hopp úgy nem csatlakozik, neki is timeout... Ez miez? Mi foghatja meg? Belülről elérhető, kívülröl pedig csak kábeles nettel, ha mobilnetről próbálom ákkor meg nem... Láttatok már ilyet? Mindegy, milyen eszköz, mobilnetről még a ping is elveszik a ddns címemen...Másik kérdés: az asus Download managere (torrent) csak belső hálón érhető el? Mert nálam az sem megy kintről sehogyan sem. Előre is köszi.
[ Szerkesztve ]
-
BalanceR
addikt
Sziasztok, valakinek esetleg van gyakorlati tapasztalata Cudy márkájú routerekkel?
Megbízható ez a brand?
Ár-érték arányban milyen?
Pro és kontra?
Ti vennétek, vagy ugyan abban az árban inkább mást?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest