- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Trump és az AI miatt 4 éves mélypontra került a Samsung
- Összerakja az AI-t és az 5G-t az NVIDIA
- Más reklámokat nézhetnek a Facebookon az európaiak
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Vírusirtó topic
- Microsoft Outlook topic
- eBay
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Sweet.tv - internetes TV
- SkyShowtime
- Trump és az AI miatt 4 éves mélypontra került a Samsung
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Windows 11
-
IT café
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
-
TeeJay
félisten
válasz Keef_Lee #79305 üzenetére
röhögve többet tud...
nekem volt panelban 841ND V9, van 1043ND V2.0, volt AC66U B1 eladtam 8hónap után
volt pár napig AC58U visszaküldtem, volt pár napig AC57U azt csak azért küldtem vissza hogy a végső AC65P-nél maradjak2,4GHz wifiben AC65P tud eddig legtöbbet AC58U-val együtt, nem csoda mindkettő wave2 MU-MIMO-s vezérlőt kapott már
5GHz-en meg AC65P mindent visz
AC66U B1-et nálam 2,4 és 5GHz-en is bucira veri, stabilitásban is meg sebességben is
pedig ugyanott van a router ugyanazokkal a beállításokkal és eszközzel teszteltem
AC66U B1 nálam tudott 235-245megabitet
AC65P tud 300-310-et de újabb Redmi Note 8 telóval mértem 330megabitet is AC-n2,4GHz-en vettem egy Intel N 7260 wifi kártyát laptopba az 2x2:2 2,4 és 5GHz-et tud
2,4GHz-en mértem 120-130megabitet, 5GHz-en 160megabit körül 300-as linknél
tökéletes választásMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
TeeJay
félisten
válasz Keef_Lee #79307 üzenetére
nálam gyári FW van természetesen
szerintem több tucatan vettünk itt a fórumról, gyári FW-el is tökéletes
meg van rá már openwrt is elvileg azzal is pengén megy
én is tervezek még egyet venni hamarosanbundiku :
gyereknek van egy 9éves Acer laptopja i3 procival volt benne valami 1antennás broadcom half mini pciE wifi kártya és panaszkodott hogy sűrűn elszáll a wifi állítsak a routeren
mondom lehetetlen elég bika a router tuti wifi kártya hiba lesz
kicseréltem egy ósdi 1x1:1 intel centrino-ra és betonstabilan 50-60megabitet mértünk sosem szakadt meg. hardveraprón egyik srácnál van botva 4-5 HP laptop és tök olcsón vettem két darab Intel dual band N 7260 half mini pcie wifi kártyát
beraktam helyére, két kis pöcökre antenna rápattint és mehet
gyönyörűen mér a routerrel 120-130megabit 2,4GHz-en bitang jó, 5GHz-en meg főleg többet tud mert itt panel telepen a 2,4GHz nagyon szennyezett
sosem szakadt meg azóta és hasít a wifi az AC65P-velpersze utólag rájöttem hogy a laptopban nem csak 2,4GHz antenna van mert 5GHz módban is megy az N-es wifi
tehát vehettem volna 7260 AC Intel kártyát is de elég az N-es wifi oda[ Szerkesztve ]
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
gyépés
aktív tag
válasz Keef_Lee #79322 üzenetére
Nekem volt ac65p, de visszavittem. Szerintem nekem a szolgáltatói modemmel nem szerették egymást. Az 5 GHz sávja tényleg erős és gyors is, a 2,4 GHz inkább olyan átlagos. Nekem Xiaomi mini routerem volt előtte, annak erősebb 2,4 GHz-es jele volt. Meg a gyári szoftvere is jobb volt. Másban mindenben jobb az Asus.
"Ha kell, ha nem, ha muszáj... Hívjatok úgy: SZOMORÚ SZAMURÁJ!" by Kocsor Zsolt
-
Dragon3000
veterán
válasz Keef_Lee #79327 üzenetére
Így soha nem lesz routered, online kell rendelni, és ha nem jön be van 14 napod elállni a vásárlástól. Olyan terméket soha nem fogsz találni, ami mindenkinek jó, nagyon sok elégedett felhasználó mellett 3-4 ember van, akinek nem jött be, ebből ha jól emlékszem volt akinek csak hibás volt a termék és csere után megoldódott.
[ Szerkesztve ]
-
gyépés
aktív tag
válasz Keef_Lee #79327 üzenetére
Valszeg a modemmel volt a gond, de emiatt nem kell aggódni. Asszem ZTE, de abból valami régi szutyok. Két régi kínai routerrel is hibátlanul ment, de az Asuson kívül egy új Dlink sem tetszett neki, meg az asrock g10 sem. Ezt a modemet telekomos 30Mbit net mellé adják, nem hiszem, hogy belefutsz.
"Ha kell, ha nem, ha muszáj... Hívjatok úgy: SZOMORÚ SZAMURÁJ!" by Kocsor Zsolt
-
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Motoros topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Call of Duty: Black Ops 6
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Vezetékes FEJhallgatók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest