-
IT café
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mokalade
tag
Sziasztok!
Létezik olyan mai futó notebook, aminek alapvető csatlakozói - utp, hálózati töltő - a gép hátulján van?
Használtban ugyanez legalább egy, de inkább két év garanciával?
Irodai gép lenne, keveset hordozva, lehetőleg matt kijelzővel, 1366x768. Jó lenne világítós billentyűzet.
(i3-7100u, i5-6200u)
Kb. bruttó 160000 lenne rá.
(Ha ennyibe nem fér bele, akkor mennyi? Latitude E5570 br. 300000-ért nem opció sajnos.)Köszönöm!
-
mokalade
tag
Ezt néztem ki: DELL Inspiron 5567 15,6 1366x768 matt kijelző.
Dell idevágó honlapja szerint, ilyen nem is létezik:
15,6 hüvelykes, HD (1366 × 768 képpont) Truelife
15,6 hüvelykes, full HD (1920 × 1080 képpont) tükröződéscsökkentő bevonattal
15,6 hüvelykes, FHD (1920 × 1080 képpont) Truelife és on-cell touch technológiávalEgy helyen megnéztem élőben és valóban tükröz (Truelife) az 1366x768-os, bár mattnak hirdetik ott is.
Találkoztatok már DELL Inspiron 5567 15,6 1366x768 mattal?
(Elég nagy gáz, ha elírás van számos honlapon...)[ Szerkesztve ]
-
mokalade
tag
Ezzel kapcsolatban mi a véleményetek? Anyaghasználat, billentyűzet, szerviz, túlmelegedés? Irodai célra menne.
Asus VivoBook X556UA X556UA-XO048D laptop - Intel® Core i5 • Memória: 4 GB • 500 GB HDD • Kijelző: 15,6" LED, Matt • Intel HD Graphics 520 - br. 159 890,-
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
mokalade
tag
válasz Khelben #129066 üzenetére
"Irodai célra hogy sikerült az egyik legvacakabb gépet megtalálni?"
Szorgalmasan kerestem és csak meglett :-) Asus VivoBook X556UA, fehér, hogy lássam billentyűzetet.Az általad is ajánlott HP 250 G5 egy olyan full plasztik, vacak érzetű gép. Azért javasolt, mert tartós?
Én még ott tartok, hogy csak pár pillanatig ültem le fullHD 15.6 elé és elég ijesztő volt, ezért 1366x768-asokat kersek, mattot. Van aki esetleg nem rég váltott sok éves 1280/1366-ról fullHD-ra 15.6-on és tudja ezt ajánlani?
HP Probook-ból már csak fullHD van. Br. 190000 körül van 15.6 Probook 450 G4. Megéri sokkal jobb az anyaghasználat mint egy HP 250 G5?
Acer-eket nem nagyon javasoltok, pedig anyagában mintás a billentyűzet környéke és ez egész jó érzetet ad, koránsem olyan rettentő gagyi mint az olcsóbb HP gépek.
Asus-ból meg elfogadható áron van szálcsiszolt alu billentyű keretes.Ezzel a két márkával mi a gond? Szerviz?
-
mokalade
tag
válasz Khelben #129066 üzenetére
Khelben, köszi a választ!
Dell Vostro 3568 ok lenne, de a képernyő nagyon mozog, rögzítése elég gyenge. Ezzel nem szokott gond lenni? Nem törik le stb? Néha hordoznám hátizsákban, ahol félek, hogy benyomódna a többi mellé rakott cucc miatt.
Hol érdemes vásárolni, ahol biztosítást is lehet rá kötni?(Ajánlatotok alapján szóba jöhet még Fujitsu A555, HP probook 450 G4, de ezekből normális felszereltségű csak full Hd van, amitől félek.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest