- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- DIGI kábel TV
- Hálózati / IP kamera
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Vírusirtó topic
- Milyen NAS-t vegyek?
-
IT café
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocok256
veterán
válasz mutyuru #31372 üzenetére
Jövőhétvégére összeütök egy tesztet normális minőségű videóval elemzéssel összehasonlításokkal. (remélem lesz rá időm :S )
Addig is. Lenovo Z500
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
subidu
tag
válasz mutyuru #31661 üzenetére
Szia!
Nekem x230-asom van, és nagyon meg vagyok vele elégedve. Minden nap hozom-viszem a munkahelyem és az otthonom között. Igaz autóval, de a súlya így is áldás. IPS, SSD, i5, 4Gb ram, dokkoló. Nekem nagyon bejött. Megszoktam a TrackPointot is, a tapipadot nem is használom rajta
[ Szerkesztve ]
ThinkPad X230, Dell XPS M1530, NIKON D90, Nikon D750, Nikon 18-105/F3.5-5.6 AF-S DX ED VR, Nikon 35mm/1.8G AF-S DX, Nikon 50mm/1.4G AF-S, Nikon 24-70mm f/2.8E ED VR, Nikon 70-200mm f/4G ED VR
-
-
spyduck
nagyúr
válasz mutyuru #31687 üzenetére
A T430u nekem is nagyon bejön, viszont a kijelzője nagyon gagyi.
Pocok256: Most 217, de magyar a bill és 3 év a gari ami nem korlátolt. 200k-ig sztem le fog menni és azt se felejtsd el, h itthon kaphattál volna ÁFA-s számlát amit ha ügyes vagy akár javadra is fordíthattál volna.
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz mutyuru #31766 üzenetére
Annál sokkal gyengébb gép is "elbírja" a Win 7-et. Sok függ attól, hogy mire használod a gépet, ill. 32 vagy 64 bites Windows-t használsz-e. Én pl. T60-on használok 32 bites Win 7 Pro-t (járt a géphez - Lenovo upgrade akció keretében), Core 2 Duo T7400 CPU-val, 3 GB RAM-mal, 120 GB-os SSD-vel, nem érzem, hogy hétköznapi használatra kevés volna a Win 7-hez. Persze ha virtuális gépeket futtatnék rajta pl. vagy egyéb speciális igényeim lennének, nyilván más volna a helyzet.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
félisten
válasz mutyuru #31767 üzenetére
Ezt én is így tudtam, de azért tisztázzuk:
- 185k-ért vette az erősebb konfigot, külföldről,
- itthon 205k-ért vitte volna apróról, magyar bill.-el, +1 év garanciával.Akkor mire is írtad, hogy "lattam, de ugy mar nem olcsobb, m o kb. 180at fizetett az erosebb konfigert" ?
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Pocok256
veterán
válasz mutyuru #32239 üzenetére
Kinek mi ;-) Én is imádom a win 8 át.Kb olyan mint a win 7 csak sikkal gyorsabb stabilabb és kezsebb az egész. Kb az egész baráti köröm átállt már win 8 :-) és mindenkinek jobban tetszik pedig mindegyik húzta a száját aztán megmutattam nekik hogy is kell használni azóta kb istenítik. Amúgy izlesek és pofonok.
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
B-L-A-C-K
titán
válasz mutyuru #32239 üzenetére
Szokás kérdése csak, én is utálom amúgy bár alig használtam még, viszont tudom win7-el is így voltam anno hogy szar az egész, most meg ugye jelenleg ezt nem cserélném le semmire.
Caligula37: Boltot hanyagold, és szerintem Lenovo Y500-ast, és Y580-ast nézegesd inkább.
[ Szerkesztve ]
-
Khelben
nagyúr
válasz mutyuru #78189 üzenetére
HP vagy Dell használt üzletiben nem nagyon tud mellényúlni, főleg, ha olyan helyen veszi, ahol garancia is van rá.
-
Tikakukac
titán
válasz mutyuru #163423 üzenetére
Magánban szinte csak ThinkPadokra speceltem magam, hadd ne soroljam a hibalistát, itt a típushibákra nem is térek ki, amiket konkrétan a gyártó sem tudott javítani. Ebben a T430 is ott van btw
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest