-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blackphant'r
tag
Nem tudtam hogy az ftxc-nek az alja több helyen gyárilag lyukas. Nekem ftxf van és annak csak az az egy pontja a lyukas ahol a műanyag pipa van. Ahogy látod nekem arra kötötték az elvezető csövet és közösítették a beltéri kondenzviz csővel így lent a föld felett 20 cm-re csöpög. Úgy mint ahogy a linkelt utólag megvehető tálca van. Az viszont biztos hogy ha hidegebb lesz nekem is kell vennem a pipát és csöpögni fog minden felé 2 méter magasból. Ha jól értem erre írta Pjen fórumtárs hogy az utólag megvett talcát és az elvezető csövet is fűtőszálazta.
Ez engem is érdekelne mert valószínűleg nekem is ezt kell tennem ha nem akarom hogy a fentről csöpögve engedje ki az 5-10 liter vizet amikor fagyponti a hőmérséklet. -
forumpista
aktív tag
En ezt ugy oldottam meg (ahogy korabban olvastam masok is hasonloan) hogy ala raktam a foldre egy megfelelo szeles ereszcsatorna darabot (azt a fajtat ami “felkor” alaku nincs “teteje”) es ebbe csepeg bele a viz majd ez elvezeti kb. 1 meterre a faltol.
a felverodo vizcseppek ellen pedig ez es a fal koze tamasztottam egy kisebb darab muanyag hullampalat.
nem szep,de tokeletesen ellatja a feladatat. A szep alternativa pedig a futoszalas muanyag cso amit bele kell kotni abba a pipaba (de ilyenkor talan csepptalca futes is kell)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest